View Single Post
Eski 13-09-2010, 22:10   #9
memlin
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 30-08-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Forumların yapısı budur. Bir başlık altında sistematik olarak bilgi bulamazsınız.
Özellikle bonsai ile ilgileniyorsanız daha sabırlı ve araştırıcı olmalısınız.

Bu arada size hatırlatmam gerekenler var. Fotoğraflarınızı düzeltme düğmesini kullanarak foruma yüklemelisiniz.

FORUM KULLANMA KILAVUZU

Foruma fotoğraf nasıl yüklenir?
Fotoğrafları neden foruma yüklemelisiniz?
Forumda "Arama" Nasıl Yapılır?
Bu kuralların çoğunu biliyorum, ilk kez bir foruma üye olmuyorum. Bununa birlikte internet teknolojilerine de aşinayım.

Uyarınızı ve ilgili linkleri okudum, Yalnız vermiş olduğunuz linkte "Resimleri görünmeyen yazıları silebiliriz." cümlesine dayanarak, kullanmış olduğum yönteme devam edeceğimi belirtmek istiyorum. Sebebine gelince Resim boyutu burada hiç kimseyi rahatsız etmeyecek ölçüde, diğer taraftan sayfa boyutu da keza çarşaf çarşaf uzamıyor bu yöntemle, bunlara ek olarak resimleri görmek istemeyenler olabilir sadece yorumları okumak istemiyle başlığı inceleyebilir. Bu şekilde daha rahat okunabilen daha az yük getiren forum sayfaları çıkıyor ortaya.

Ama bir konuda haklısınız, resimleri metinlerle açıklamadım. Bunun yerine Tek gövde bir metin ve sonrasında resimler sanırım biraz karışıklığa sebep olabilir. Bunun için özür diliyorum ..

Ama şunu farkettim ki bazı arkadaşlar Thumbnail yerine sadece link vermiş, uygunsa bunda yapabilirim. Bu beni de zahmetten kurtarır açıkçası.

Birde Şuan aklıma gelen bir konu var, bu yazdıklarımdan sonra anti-demokratik bir eylemle karşı karşıya kalacağımı düşünmeye başladım. Belkide sadece yersiz bir düşüncedir.

memlin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön