visky usta ve emeği geçen bütün arkadaşlara abilere gerçekten teşekkür edip helal olsun demek gerekti kanatındayım
belki yardımım olur düşünce siyle bi iki şey yazmak istiyom müsadenizle
plastik tepsi konusunda işim bu benim vakum baskı antishock malzemenin dayanımı olcukcaa düşük olur 1-2 sene gibi belki daha kısa bi ömrü olur malzemeni o yüzden pek tavsiye etmem visky usta ve maliyeti olcukca yüksek olur şöyle izah ediyim 70-40 bi plastik malzemenin basımı için kullanıcan malzemenin baskıcıya minimum baskı maliyeti 16 dolar civarında olur işcilik baskı ücreti hariç sanırım kafanızda mal edicen konusuyla ilgili bi fikir oluşmuştu işin erbabı olarak gereksiz olduğu için fazla deyinmeye gerek yok sanırsam polyester malzemenin de üretimini olumsuz yönden etkiliceni düşünmekteyim çünki o meretin kokusu ortamı oldukca olumsuzz yönden etkiler diye tamin ediyom ama eğer ısrarlıysan bu konuda yardımcı ola bilirim kalıp da dahil olmak üzere kalıbı kendinde yapa bilirsin bi iki tarif le usta öte yandan forumda arkadaşımızın vermiş olduğu bi linkte balık kasalarının seninn işini fazlasıyla görüce kanaatindeyim sana gerekli olan ölçüden 10 cm küçük sadece 1kg değilde 900 gr arpa koyarsın sadece

usta işine karışmak gibi olmasında ışıklandırma da birazda yansıma olayını kullansan daha iyi bi verim elde edemezmiydin
tekrar tekrar çalışmalarınızdan dolayı tebrik etmek isterimsizi elinize emeğinize yüreğinize sağlık
bi konuda yardım rica edicem bi de sizden benbi sanayi çalışanı olarak yaptınız işin sulama sistemi konusuna oldukca yabancı kaldım acaba hidrafor pompası fiskiyeler boru hattı bi de zamanlama kısmında kullandığın malzemeleri nasıl temin edebilirim nerde kim satar profosyonel bi yardım nasıl ala bilirim yardımcı olursanızz sevinirim benimde ufak çaplı bazı planlarım var bu konuda küçücük çaplı senelerdir ist elektirik su faturasına çalışmaktan stresten gına geldi artık
sanırım planlarım hakkında bu kadarını söylemem yetmiştir tir malum ist detleri işte