View Single Post
Eski 23-01-2007, 23:16   #722
turunç
Ağaç Dostu

turunç's Avatar

Giriş Tarihi: 15-10-2006
Aramıza hoşgeldiniz:)

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Stapes Mesajı Göster
Merhaba;
Siteye bugün üye oldum ve bu da ilk yazım.Aslında bir süre izlemeyi düşünüyordum ancak yeni üyelerin kendilerini tanıtması konusundaki genel istence yanıt olarak yazmaya karar verdim.
Kırkbir yaşı tamamlamak üzere,kamuda çalışan hekimim.Doğadan kopmamaya (şehir yaşamının izin verdiği ölçüde) gayret ediyorum.Hobilerimi de bu yönde geliştirmeye çalışıyorum(kampçılık,mağaracılık,sualtı tüplü dalış).Çiçeklerle ilgim üniversite yıllarında başladı.Odamın boyutları,ayıracak zaman sorunu,kalender yapıları gibi nedenlerle,o yıllardaki favori bitkilerim kaktüslerdi.Bana göre çok sayılacak tür sayısına ulaşmıştım.Zorunlu hizmet,askerlik dönemlerimde sevgili annem bütün iyi niyetine rağmen onları (sanırım ben dönünceye dek büyüsünler diye bol bol sulayarak) birer birer bitkiler cennetine yollamıştı.Kaktüslere ilgim halen sürmekte.Ancak bonsailer de ilgimi çekiyor.Biraz korkarak,biraz sabrımı ölçmeye çalışarak (fotoğraflarını gördüğüm formlara ulaşmaya yetecek mi?) izliyorum.Forumu okudukça cesaretim artıyor.Başlangıç için yeterli bilgi düzeyine ulaştığımda başlayacağım sanırım.O zaman yazacağım mesajlar bu kadar uzun olmayacaktır.Sabrınızı daha fazla zorlamadan,tüm üyelere doğayla bütünleşen günler diliyorum...
Erdal YAVUZ

Ne güzel, sizinle birlikte çoğalıyoruz Hekimlerin bonsaiye merakı beni hep düşünmeye itmiştir. Genel olarak tüm meslek ve yaş gruplarından bir çok insan bonsai ile ilgileniyor olsa da siz doktorların eğilimi biraz daha fazla sanki.. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.. Saygılar...

Düzenleyen turunç : 23-01-2007 saat 23:18 Neden: düzgün Türkçe kullanımı
turunç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön