Sn epsody teşekkür ederim, elimizde o kadar çok malzeme var ki diğer taraftan ema ile fermante edip de kullanıyorum, tavsiyelerinizide uyguluyorum, her zaman da beklerim.
Hasan bey en kısa zamanda sizin bahçeye de en azından birer tane kompost bölümü yapalım, bizimki gibi emprenyeli olmasınada hiç gerek yok. Bu arada tanımayanlar için Hasan bey de bizim Hüseyin müdür gibi emekli banka müdürü, hatta hüseyin beyinde zamanında müdürüymüş kıdemli yani
Her ikiside tarla komşularım, çok akıllı insanlar, emekliliklerini çok iyi planlayıp aldıkları sekiz-on dönümlük tarlaları kısa zamanda cennetten birer köşe haline getirdiler, günlerinin tamamını bahçelerinde geçirirken yalnızca bankacığın stresini değil kısa zamanda bahçelerinin bir orası bir burası derken fazla kilolarınıda üzerlerinden atıp, daha neşeli iki insan haline geldiler, nüktecilikte Halil beyle yarışıyorlar

, her ikiside yakın zamanda uzak bahçelere katılacaklar.
İyi planlanmış bir emeklilik yaşamının ömrün geri kalanı içinde bir sağlık garantisi olduğuna inanıyorum, ikisininde gün içinde yapacakları o kadar çok bahçe işleri, sorumluluklarını aldıkları besledikleri tavuklar,köpekleri var ki, her gemiden gelişimde daha gençleşmiş iki delikanlıya rastlıyorum, zaten köylüler ellerindeki tarlaları çıkartırkan yerlerine şehirlerden kaçan daha biliçli bir kesim alıyor.
Hasan bey yazılarınızdan görev almak için hazır olduğunuz anlaşılıyor, köydeki söyleşide aşağı yukarı neler konuştuğumuzuda gördünüz, ben gidince Halil beyin yanına bir yardımcı gerekli, Güzelhisar bize yakın olan birinci köydü, geriyemi? kaldı kırkdokuz

) ,