View Single Post
Eski 02-09-2010, 11:28   #418
tarık şahin
Yeni Üye

tarık şahin's Avatar

Giriş Tarihi: 23-08-2010
Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım. Üretken insanlara her daim saygım vardır. Kendim bilgisayarcıyım ama yerimi çalışanlarıma bırakıp böyle bir şey yapmayı, toprağa ve hayvancılağa başlamak istiyorum. Doğal olarak çokta fazla bir şey bilmiyorum. Konuyu okudum ama aklımda netleşmeyen birkaç yer kaldı. Müsadenizle bunları sormak istiyorum. Cevap verirseniz sevinirim.
1-) Bu şekilde sadece arpa değilde kekik gibi soya gibi yine hayvana yedirebileceğimiz şeyleri yetiştirebilirmiyiz. **** buğday, soya ve arpa tohumlarını aynı tavada aynı şartlarda yetiştirebilirmiyiz?
2-) Bu yemi verdiğimiz hayvana kaba yem harici başka bir şey vermemiz gerekirmi?
3-) 1000 tavalık bir yer yapmışsınız. Ne güzel bir girişim. acaba ilk başlangıç maliyeti hariç bir tavada yem yetiştirme maliyetini hiç hesapladınızmı?
4-) Bu yemi yetiştirirken sulamasına katılabilecek ekstra bir vitamin/vitamin grubu işe hayvan açısından ne kadar faydalı olur?

Son olarak Sayın WHISKEY unutmayın
TÜRKİYE`de hiç bir başarı cezasız kalmaz. Üretmeye bu ülkeye bir şey katmaya çalışan insanlar hep dövülür. Türkiye tarihi boyunca ne çektiyse ulemadan çekmiştir. Eskiden şeyh-ül İslamlar vardı çok bilen. Şimdi de "bu bi işe yaramaz ne gerek var"cılar var. Onlar unutulur ama HEZARFEN Ahmet`ler unutulmaz. Siz çalışmaya devam edin.. Bilgilerinizi bizimle paylaşın.

tarık şahin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön