merhabe arkadaşlar.Bn İzmiirde oturuyorum bornovada ve ben iki tane kamkat oldum yaklaşık 1 ay kadar oldu.Bornova merkezde bir çiçekçi var orda fiyatlar çok ucuz 15 liradan 40 50 liraya kadar var.Ama kamkat fidelerini küçük sanmayın sizizin 100 200 300 liraya aldıklarınız kadar ve üstü bir yığın meyva dolu ve benim aldığım 35 liralık devamlı müşterisi olursanız ucuzlatıyo bana dedi sana 25 olur birde küçük bir kamkat vardı ama küçük dediysem diyerine göre küçük demek isterim ama çok sağlıklı idiler fakat son 1 2 haftadır meyvalar olmamışken ve üstündeyken dalların üstünden çiçekler açmaya başladı ve yapraklar bu çiçekler daha oluşmamışken sarı sarı lekelenmeye başladı.Yapraklar kuruyo gibi gözüküyodu ama kurumuyodu ve şimdide yaprak dökmeye başladı.1 hafta kadar sulayamamıştım ve suladığım günden sonra yaprak dökmeye başladı bu sabah bi baktım dibinde bir sürü yaprak acaba bir vitamin eksikliği falan mı var.Çiçeklerde bir sorun yok sadece yapraklar kötüleşti bir besin önerebilirmisiniz aciiiiiiiiiiil foto ekleyemiom nası eklicemi bilmiom çünki yardım.