Sn derin size maddeler halinde bu konu başlığı altında ne anlatılmak istendiğini yazmak istedim.Ama mesajlarınızı okuduğum tarihten itibaren cevap yazıp yazmamak konusunda karar verememiştim.Bunun nedeni ise bu başlığını tam okumamış olup, kulaktan dolma bilgilerle araştırmaya girmiş olmanızdır.Yazdıklarımı okuduktan sonra eminim ki bu " Bu yazdıklarım benim fikrim değil makaleden çevirdim" olacaktır.Tabi buda güzel bir stratejidir.Neyse maddelere geçeyim.
1- Yıl 2010 teknoloji önü alınamayan bir şekilde ilerliyor.Hangi dalda olursa olsun hepimiz teknolojiyi kabul edip uygulamak durumundayız aksi takdirde bizde yok olup gideriz.
2- Bizi ilgilendiren ve bu konu başlığı altında tartışıp geliştirmek istediğimiz konu Yeşil Bitki Yemi olan Arpa Çimlendirmedir.Bu yüzdendir ki herkes YEM KONUSUYLA ilgileniyor.
3- Benim için araştırmalar ve yazıların önemli olması yanında en değerli olan uygulama ve tecrübedir.Okullarımızda da birçok bilgi kitapta yazıldığı gibi aktarılır ama yazılanı uygulama fırsatı bulamazsanız sonuçları göremezsiniz.
4- Eğer bu konu başlığını iyice okuyup ne yapılmak istendiğini öğrenseydiniz, bize yön çizmek yerine burada sarf edilen emeğe anlamsız bir makale ile "İŞE YARAMAZ HİÇ UĞRAŞMAYIN" demek yerine saygı duyar kendi fikirlerinizi belirtirdiniz.
5- Sonuç olarak "Ben şunu yaptım,ben böyle uyguladım,ben şöyle denedim." demek yerine bana ulaşırsanız size yerinde nasıl yetiştirildiğini ve hayvanlar üzerinde 6 aydan bu yana ne gibi değişmeler sağladığını,süt verimini nasıl etkilediğini MAKALE ile yazmadan görsel olarak kendi gözlerinizle görmenize yardımcı olurum.
Ama en azından MAKALE bile araştırdığınız için emeğinize sağlık.
SAYGILARIMLA...
|