View Single Post
Eski 30-08-2010, 16:20   #178
mumunal
Ağaçsever
 
mumunal's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-10-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 70
Sayın YeşilSeven'in verdiği linkte, anlaşıldığı kadarı ile Denizli'de Hacı Şerif'in üretimi olan hurmaların kabukları ile beraber kurutuldukları görünüyor.
Ticari olduğundan kabuklarının soyulmaması mantıklı, acaba lezzet bakımından bir fark var mıdır?
Ayrıca kabukları soyularak kurutulan hurmadan farklı olarak bunun yenebilmesi için kabuklarının soyulması gerekiyor sanırım.

Eklenen Resimler
 

Düzenleyen mumunal : 30-08-2010 saat 16:35 Neden: anlam bozukluğu
mumunal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön