View Single Post
Eski 29-08-2010, 13:34   #1272
---meri---
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 29-08-2010
ya ben yeni üye oldum ve bütün sayfaları 3 gündür baştan sona okudum galiba o güzelim gardenya resimlerini görünce gözlerime inanamadım ben de yaklaşık 3 ay önce almıştım pazarın yanındaki seradan iki saksı çok güzellerdi ama bu günlerde yaprakları çok döküldü cılız kaldılar yeni öğrendim asitli toprak sevdiklerini ben öylece büyürler sanıyordum su verdikçe arada bir de sıvı besin veriyordum iç mekan çiçekleri için olanlardan ama nereden bileyim bu kadar zor bir çiçek olduğunu neyse artık başladım bütün yapmam gereken şeylere bir demir sülfatları eksik onuda pazartesi alabileceğim *** yanlız burada sabah güneşini çok sevdikleri yazıyor yani öneriyorlar bende dün öyle yapıp (buarada ben bütün kökleri ayırdım topluca durunca sanki birnirlerini etkiliyorlar gibi hissettim birde ay olsunlar dedim zaten saksıları çok küçük geliyordu ayırmak zor oldu ama başardım çok fazla zarar vermeden köklere ) işte iki kökü içeri sabah güneşi olan yere koydum boyun bükmeği geçtim resmen düzleşmiş bütün yapraklar bir iki köküde sıcak ama hiç güneş almayan bir yara koydum onlarsa gayet iyi durumda ne yapacağımı şaşırdım şimdi mekan konusunda deneyerek bulacağım artık galiba sadece soracağım bir soru var demir sülfattan başka ya da demir tozundan başka demir alabileceği bir şey var mı ?

---meri--- Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön