View Single Post
Eski 23-08-2010, 23:24   #509
finduk52
Ağaç Dostu

finduk52's Avatar

Giriş Tarihi: 16-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Sevgili Finduk;
Emine Hanım, dolma biberi kaçtan satıyor? Bi, soruverir misin?
Vallahi pes doğrusu! Değme çiftçi eline su dökemez hanımefendinin...

Sizin tüm çiçekleriniz çok iyi durumdalar. Benim Clematisler' de artık açmıyor. Demekki sezonu kapattılar.
Kadifeler gerçekten dev gibi.
Pembe gül de öyle.. Elleriniz dert görmesin. Çok güzel, çok renkli bir bahçe yaratmışsınız.
Selam ve sevgilerimizle.
Sevgili Orhan ağabeyim gördüğüm anda soracağım.

Evet sanırım sezonu kapattı clematisler ağabeyciğim , ya da benimki bu sene toprakta ilk senesi , yerine adapte olma döneminde de olabilir. Seneye inşaallah daha kuvvetli ve uzun açarlar.

Hakikaten bahçe çok renkli oldu. Dün akşam eve girerken eşimle şöyle sırayla komşu evlerle bizim evi gözden geçirdik. Hepsi de sade yeşil bitkiler iken bizimki renk cümbüşü olmuş. Sanırım bu sene biraz arsızmı hareket ettim ne. Fazlamı renkli oldu acaba diye düşünmeye de başladım

Şimdi birde en arka sebze bahçeme sera alma peşindeyiz. Bir yerde buldum 2. el sera 6 metreye 3 metre . Bütün kışa dayanıksız çiçeklerimi orada toplayabilirim. Ayrıca tohumları çimlendirmek için fidelerim için çok iyi olacak. Birde sevgili Emine ablamlar camekan içinde yetiştirdi domateslerini salatalıklarını. Bahçelerde henüz olmamışken onlar topluyorlardı bile. Marul desen öyle. Çok hoşuma gitti, vallahi özenmedim desem yalan olur. Perşembe günü gidip bakacağız hayırlısı ile inşaallah.

Eşinize ve size kucak dolusu sevgi ve selamlar.

finduk52 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön