Sevgili Adalet ablacığım , toparlanın gelin buraya en iyisi. Buralar oldukça serin. Bu sene doğru dürüst bir yaz göremedik. Topu topu 2-3 hafta çok güzel yaz havası oldu ama yaklaşık 1 aya yakındır hep serin gidiyor. Gerçi bazende diyorum iyiki de serin yoksa ramazan günü oruçlu çok zor olurdu bu uzun günlerde.
Çiçeklerin için çok üzüldüm ablacığım. Elimizden gelen birşey olursa ne olur söyle olurmu ? Bende diyorum ablam bu aralar fazla resim eklemiyor, sıcaklardandır diye düşünüyordum. Çok üzüldüm şimdi.
Emine ablama ileteceğim sözlerini ablacığım. Yeni koparılmış çıtır çıtır öyle güzel oluyor ki. Sanırım bende belediye bahçelerinden bir bahçe alacağım. Emine ablama söyledim. Forum doldurmam gerekiyormuş. Ama şartım illla ki Emine ablamın bahçesine yakın olmalı. Çalışırken yanlız olmayayım. Başımı kaldırınca görmem lazım. Yoksa tek başıma oralarda korkarım.
Oyy akşam sefaları hakikaten muhteşem ablacığım. Kokuları muhteşem. Eve girişte püfür püfür kokusu geliyor burnuma. Bir kökte farklı farklı açmasıda ayrı bir güzel. bu güzelle beni buluşturduğun için sana nasıl teşekkür etsem azdır ablacığım.
Kucak dolusu sevgiler ..