Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maki01
Bionem ve ROA kullanan arkadaşlardan artık bu başlığa bir tek kelime bile yazmamalarını rica ediyorum.
Zaten MeyveliTepe ve acemi caylak'ın kişisel kinlerini kustukları bir başlık haline geldi, öyle de devam etsin...
|
Diyorum ki, bir adam parasını aldığı müşterisine (bana) yanıltmak maksadıyla fütursuzca yalan söylemiştir ve ispatı da burada gözlerinizin önündedir. Bununla yetinmeyip, ürününü ve kendisini nemalandırmak maksadıyla başka bir ortamda birden fazla kere kişisel saldırıda bulunmuştur. Bunu dile getirmem de söz konusu kişisel saldırıdan sonradır.
Şimdi, siz bunu görmeyip, makul karşılayıp, hatta haklı da buluyor olabilirsiniz. "Ne olmuş ki, muhteşem şahsiyet alt tarafı meyvelitepe'yi ve buradaki binlerce kişiyi yanıltmaya çalışmış, sonra da "
mehveli tepe"nin kişisel blogundaki yazıları aklınca teşhir etmeye çalışmış, az bile yapmış diyor olabilirsiniz, dahası bu mantığa ve yönteme ortak da oluyor olabilirsiniz (
ki, yazılanı anlamaktan bu kadar kaçmanız, bu neden sonra dile getirildiğinde de saygısızlık olarak nitelemeniz bunu gösteriyor)".
Bu denli savunduğunuza göre belki siz açıklarsınız, sizde var olmalı bunların yanıtları. Bakın son mesajlarımın çoğunda yeri yurduyla, tarihiyle örnek gösterdim. Onları okumayıp atladınız mı? Yanlış mı yazmışım (düzeltin lütfen)? Yoksa, "tabii, başka ne olacak, memlekette işler böyle mi yürüyor" diyorsunuz?
Bu bir kişisel kin değildir. Burada olanlar doğal zehirsiz tarım
vb. gibi şeylerin arkasına saklanıp, bu konuda zaafiyeti oluşmaya başlayan yurdum insanını daha yolun başında yanıltmaktan başka bir şey değil. Esas kızgınlığım bundan, yoksa kişisel olarak beni kandırabilmesi o kadar kolay değil.