Sevgili DOĞA SAVAŞÇISI,Sevgili Yücel Canpolat ve sevgili orucoğlu dostlar;
Tüm iyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.
Sevgili Yücel Canpolat abiciğim başımla gözüm üstünde yeriniz var.İletişim bilgilerim kişisel bilgilerimde var.
22.08.2010 Pazar; Bu gün yine MehmetAli ve ben tarlanın yolunu tutuk. Ustalar biz tarlaya vardığımızda malzemelerini getirmişlerdi. Kahvaltıdan hemen sonra tahta kalıpları söktüler.Dama 60 adet iki sıra biriket harç yapıp yerleştiler.Aşağıda ise Pencereler ve kapıyı yerine monte ettiler ancak bir eksiklik dikkatimizi çekti.Kapıyı duvara monte ederken kolonlara kaynakla monte edilirse daha sağlam olacağını söylediler.Pazar günü olmasına rağmen kaynakçı bir ustayı tarlaya çağırdık.Küçük bir kaynak makinesi ve diğer malzemeleriyle yaklaşık bir saat sora geldi.Kapıyı ve büyük pencereyi monte etti.Allah'tan makinesi küçük olduğundan jeneratörümüz çok rahat bir şekilde çalıştırdı.Küçük pencereyi sabit olarak yapmışlardı.Onuda kaynakları söküp 2 adet menteşe ve kilit taktı.Bu çalışma karşılığı 25,00tl ücret ödedik.KKalıpçı hanifi usta ve kardeşleri maşallah arı gibi çalışıp kuyunun ve kapının önüne beton döktüler.Saat 16,30 da çayımızı içtikten sonra ustaların kalan ücretini ödedim.Sağ olsunlar jeneratörü ve sıva için aldığımız 3 torba kireci içeri koymama yardım edip helallık istedik ve ayrıldılar.
MehmetAli ve ben bir saat daha kalıp meyva ağaçlarını ve sebzeleri suladıktan sonra bizde eve gittik.Bağ evinin kalan tek işi ise iç ve dış sıvası.Tabi kapı ve pencerelerin boyanması.

Yarın sabah iznimin son günü yaklaşık 30 gün boyunca tarlada geçti.Yarın 75 metre 1",lik su hortumu alıp tarlaya tekrar gidip beton, biriketleri ve kalan meyva ağaçlarını sulayacağız.
Tüm dostlara sevgiler saygılar.