Bu da başka bir balkon projesi

Bu tankın orjinalinde galiba mazot gibi akaryakıt ürünleri taşınıyordu.Beton binalarda yaşayalı o kadar uzun zaman olmuş ki, emin olamıyorum ama kesin bildiğim bişey var; Çocukluğumda tarlaya çalışmaya gidildiğinde romorkların üstünde su tankı olarak kullanılırdı bu metal bidonlar.Oldukça sağlamdırlar.Size çok uzun bir süre hizmet verebilir.
Tankın yan kenarlarının birini kestiriyoruz. Bu bölüm üste gelecek, harcımızı burdan koyacağız.altta kalan bölüme drenaj delikleri açıyoruz. ayrıca gövde üzerinde uygun yerlerde delikler açıyoruz.Bu delikler tankı 360 derece çevreliyor.
Buralardan domates fidelerimizi toprağa yerleştireceğiz. Son olarak tankı herhangi bir ahşap altlık(meyve, sebze kasası) altık üzerine yerleştirirsek balkon zeminini de korumuş oluruz. Eğer işe yararsa ki, benim en ufak bir kuşkum yok; komşulara bile domates satabilirsiniz.
Bu iki projeyi de henüz hayata geçirmiş değilim.Şuan sadece belleğimde.
Bahçecilik konusunda acemi olduğum olduğum için. Bu konularla foruma katkı sağlamak istedim.Esenlikle...
Not: Çizimleri paintte üstünkörü yaptım.Bu kadar oldu. Amacım sadece sizlere fikir verebilmekti.