View Single Post
Eski 22-08-2010, 17:48   #1704
MeyveliTepe
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
...
SAYIN MEYVELİTEPE topluma maal olmuş bir kişi ,onu burda yargılamak benim haddime düşmez
ama ondan ricam saplantılarını birdaha gözden geçirmesini
araştırmalarını tarfsızca ve zamana yayması rica ediyorum

SAYIN MALİNA DAN RİCAM AĞAÇLARNETTEKİ ÜYELĞİME SON VERMESİNİ RİCA EDİYORUM
hemen üzülmeyin arasıra sizi ziyaret edicem
son derece deyerli kişleri unutmam mümkün deyil saygılarımla ...idris şenol hoşça kalın
İdris bey, bir çok kez yazdım. Sonuncu çok uzundu, takip etmekte güçlük çekmiş olabilirsiniz, ama ispatı buırada durmakta olan olaylara bağlydı. Yine kendi adıma konuşayım. Sizin de bir vakit fikrimi sorduğunuzda söyledğim gibi roa isimli ürün hakkında hiç bir fikrim yok. Fakat bionem ve roayı zamanında bizlere, şimdi de sizlere benimsetmeye çalışan hakkında çok net bir fikrim var.

Aslında bu fikirden öte bir gerçek. Bir şahıs, parasını aldığı müşterisine fütursuzca yalan söylemekte bir beis görmüyorsa, Tübitak raporuyla ürününün içindeki öğrendikten sonra aylarca buradaki herkese ürünün içeriğindeki bakteri hakkında yalan söyleyip, tüm toplumu bilinçli olarak yanıltmaya devam ettiyse iş bitmiştir. Bunun sizin için belki bir önemi yoktur, belki zaten alışkınsınızdır, hatta öylesi hoşunuza gidiyordur, mensubu olduğunuz grubunuzla mutluculuk oynamak sizi fazlasıyla tatmin ediyordur, bilemem. Kendi adıma tek kelimeyle hayır. Yalanı sevmem, bu dediğiniz gibi bir "saplantı" ise evet, yalan ve yalancılar konusunda bir saplantım var. Yalan söyleyenin, dahası müşterisini bilerek yanıltmaya çalışanın beyaz kağıda ak demesi bile inandırıcı olmayacaktır .

Not: Bir konuyu atlamışım. Roa'nın tahlil yılı 2010 imiş, 2009 değil. Yani bakterinin türü 2010 Nisanında anlaşılmış. Başka bir tahlil de yok ise, tüm 2009 yılı boyunca ve Nisan 2010'a kadar bu ürün PF bakterisinin biz izolasyonu olarak lanse edilmiş oldu. PF nereden çıktı, neden bu üründe özellikle PF olduğu iddia edildi, fayda ve etkileri PF literatüründen yola çıkılarak oluşturuldı bilinmez.

Düzenleyen MeyveliTepe : 22-08-2010 saat 19:25
MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön