Bitki sevgisi doğa sevgisi adı altında kişilere futursuzca saldırıp aslı astarı olmayan bilimsel verilere dayanmayıp sırf kendi iç dünyasının çaprazlığı ile
etrafındakileri etkileme yer edinme furyası oluşturmak amacı taşıyan
çifte telli medye gibi şarlatanlıktan başka amacı olmayan acemi çaylak efendinin yazılarını eshefle kınıyorum
EM ürünlerinlerini kendisi kullanıyor Em yazılarını zamanınız varsa tek tek inceleyin bakalım kimler ne ölçüde belşçilik **** !!!!!! yapmış görün
sayın EPSODY beyfendiyi bizzat kendim tanıyorum ,,kendiyle yüz yüze görüşme imkanım oldu !!!onun gibi bir beyfendinin bu yamayıp yapıştırıp sıvayan ustayla münasebetini çözemedim!!!
Acemi çaylak:
Alıntı:Not: Bugüne kadar uzman olduğuma dair hiç bir imada da bulunmuş değildim. Olsa olsa amatör bir toprak ve mikroorganizmalar meraklısıyım. Fazlası değil yani.(KENDİSİ BU YAZIDA ZATEN BELİRTMİŞ )
biraz ingilsizce çevrisi biraz bilgisyar kullanıcısı birazda desteksiz atıcı iseniz bu bilgilere çok rahat ulaşır etrafındakileri çok rahata etkilersiniz
ARAŞTIRMACI OKUYAN MİLLET DEYİLİZ)hepsi bu!!! deyerli arkadaşlar bu kadar büyütmeyin
emek teşekkürle ödenmez ,emek başlı başına insan ömrünü ifade eder
yok mutfaktaki atıklarla roa gibi gübre elde edersiniz
yok pamuk tarlasında zaten o bakterilerden var !!!!
beyler!!! bırakın bu ucuzluğu, sonra bizim çifte telli medya gibi tekzip yayınlamak zorunda kalırsınız vaya vijdanınız sizi bırakmaz
SAYIN MEYVELİTEPE topluma maal olmuş bir kişi ,onu burda yargılamak benim haddime düşmez
ama ondan ricam saplantılarını birdaha gözden geçirmesini
araştırmalarını tarfsızca ve zamana yayması rica ediyorum
SAYIN MALİNA DAN RİCAM AĞAÇLARNETTEKİ ÜYELĞİME SON VERMESİNİ RİCA EDİYORUM
hemen üzülmeyin arasıra sizi ziyaret edicem
son derece deyerli kişleri unutmam mümkün deyil saygılarımla ...idris şenol hoşça kalın
|