http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=1428
Başlığınıza veriler eklemenizden böyle bir yaklaşıma gireceğinizi bekliyordumo nedenle sadece cevap vermeyi bekledim, yaptığınızla beni şaşırtmadınız doğrusu doğrusu, zira bu başlıkta bilimsel sonuçlar açıklanacak diye defalarca söylemiştim. Az kaldı sabredin benzer sonuçlarımızı alalım bu başlıktan cevabınızı alırsınız. Ayrıca sizin eklediğiniz saatlerde TPAO ile yaptığınız çalışmalara binaen bende onlara mail attım ki petrol kalıntılarında ve temizlik çalışmalarında gerek B5A ürünü ve gerekse özel güçlendirilecek bakterilerle ortak denemeleer yapabilelim diye. Kabul edilirse gerek kalıntıda ve gerekse ugulamalarda EM'ye göre B5A'nın karşılıklı farkınıda görürsünüz. Çinkü belli ki karşılıklı denemeye almaya niyetiniz yok belli ki.
Benim EM başlığı altında yazdığım çalışmalardan esinlenerek bazı diğer firmaların da benzer konularda çalışmalar yapmak için TPAO ya da benzeri kurumlarla temas kurarak çalışma yapmak istemeleri beni son derece memnun etmektedir. Tüm mikrobiyal ürünlere çevre çalışmaları konusunda yol gösterdiğim için kendimi son derece mutlu hissediyorum. Umarım başarılı olurlar da, ülkemiz kazanır.
Ama bu firma/firmalardan ricam başarılı olduklarında "dünyada benzerimiz yok. Biz bu işi yapan tek firmayız" gibi asılsız söylemler ile halkı aldatmasınlar! Doğruyu söylesinler
Ayrıca kimsenin, kalıntı pestisit, dioksin, TH, Ağır metal konularında yaptıracakları araştırma sonuçlarını sayfalarında sırf bana yanıt vermek ya da sırf kendi egolarını tatmin etmek amacıyla yayınlamalarını doğru bulmuyorum. Buradaki amaç, sadece tanıtım ve insanlara hizmet etmek olmalıdır diye düşünüyorum.
Yukardaki konularda kimseden yanıt beklemediğimi ve açıkladığım çalışmaları benzer ürünler arasında öne geçip puan almak değil, sırf insanlara hizmet amacıyla açıkladığımı belirtmek isterim.