View Single Post
Eski 19-08-2010, 02:07   #1401
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever Mesajı Göster
Ya "tamam Doğasever bir daha böyle bir ifade kullanmayacağız" deyin ya da "Hayır Doğasever biz dünyada benzersiz bir gübreyiz" diyerek aynı söyleminize devam edin. Ben her iki durumda da "eyvallah" derim.
Sizin anlayamadığınız şey işte bu ve benimde B5A'nın hala yanında durmamın sebebi de bu ve adamlar bana göre haklı dediğim şeyde bu.

Çünki sizin anlayamadığınız ve birilerinin çıkıp her defasında aynı sorunu yaşadığımız anlayamadığı şey bu, birilerinin sürekli abuk subuk şekilde saldırmasının sebebi de bu. Ben Ziraat Mühendisi Selahattin YILMAZ olarak bildiklerimle ve B5A yı tanıdığım kadarıyla EM yi bildiğim diğer ürünleri bildiğim şekli ve özellikleriyle çıkıp şahsi olarak "B5A ürünü farklı, muadillerindende farklı ve benzeri yok evet" diyorum. Ama çıkıpta "Hayır Doğasever biz dünyada benzersiz bir gübreyiz" nasıl diyeyim benim ürünüm değil ki ama şunu diyorum "Hayır Doğasever benim mesleki bilgilerime dayanarak kanaatim odur ki B5A dünyada kendisine has bir çok özelliğiyle benzersiz bir gübredir".

B5A ürününün Amerika'da incelemeye alındığının sebebi İsrail'in ilgilenmesinin sebebi bu diyorum işte anlayamıyorsunuz İsrail EM'yi ve diğer 10 ürünü bilmiyorlar mı ki B5A'nın özelliklerini incelemeye alıyorlar.

Size anlatamadıkça elbette kalıntıyı ya da karşılaştırmayı teklif ederim ta ki ürünler kendilerini anlatsınlar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever Mesajı Göster
...
Ürünleri kalıntılara etkisi açısından karşılaştırmak istiyorsanız bu ayrı bir konudur. Bunun bu geceki konumuzla ilgisi yoktur. Önce benim dünyada benzersiz olduğunuz hakkındaki tavsiye nitelikli önerime bir yanıt verin. Ondan sonra karşılaştırma konusunu konuşalım. Saygılar.
Bu teklifim her zaman geçerli B5A kalıntıda da sizi şaşırtacak kadar farklı ve hızlı .

Tavsiye konusunda burada başkalarıda tavsiye ettiler ama ben her zaman söylüyorum iddiaya gerek yok ürün kendisini ispatlasın. Yani "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" anlatamıyormuyum. Yani ak mıdır kara mıdır herkes ve iddia sahipleri görsün.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön