Selahattin Bey
EM ile ilgili verdiğiniz yol gösterici bilgiler için teşekkürler ancak biz bunları zaten yapıyoruz. Ben bizzat 7 yıldır EM'nin tarım, hayvancılık ve çevrede başardığı işleri hem basında hem de Bakanlık'ta anklattım. Daha 2003 yılında sizlerin ürünleri ortada yok iken TRT 1'de "Bu Toprağın Sesinde" 1,5 saat EM anlatıldı. Daha birçok örnek sayabilirim. Defalarca seminerler verdim ve vermeye de devam ediyorum. Açın sadece bu sitedeki yazılarımı okuyun o zaman EM'nin neler yapabildiğini zaten göreceksiniz. SAdece EM de değil ben ürün bizim olsun veya başkasının olsun tüm yararlı mikroorganizmaları anlatıyorum. Bu konuda yapılanlarda herhangi bir eksiklik yok. Konumuzda bu değil zaten. Konumuz BMR tarımın insanlara "dünyada benzeri yok" diyerek yanlış bilgi vermesidir. Ben diyorum ki lütfen bu tür söylemleri bırakın. Ve aynı etkileri yapan sadece EM ve iddia ettiğiniz gibi sadece sizin ürününüz de değil. Dünyada en az 10 tane ürün sayarım. Ama bu ürünlerin sahiplerinin hiçbiri, dünyada benzerimiz yok demiyor. Sizden başka. Ben sadece nazikçe bu yanlış bilginin düzeltilmesini istedim. Ama siz bana bir ansiklopedilik söz söylediniz. Yine de sağolun eksik olmayın. Önerilerinizi bir daha dikkatle gözden geçireceğim. İyi geceler.
|