View Single Post
Eski 17-08-2010, 10:48   #9
OSMAN45
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-12-2009
Tebrikler

Böyle bir projeyi hayata geçirdiğiniz için başta sayın öğretmenleriniz olmak üzere hepinizi tebrik ederim. Siz en saygın meslek olan öğretmenliği seçen kişiler olarak bu projeyi de en uygun şekilde yürüteceğiniz den eminim.

Buraya yazmakla öncelikle "Healthy school" kısmını halledebileceğinizi iyi tahmin etmişsiniz. Bu forumda çok değerli Ziraat Mühendisleri, Peyzaj Mimarları ve size tohum, çelik, fidan ve hatta ağaç gönderebilecek binlerce (evet binlerce) doğa dostu var. Onlardan sadece isteyin. Bakın nasıl etrafınızda çoğalıverecekler.

Okulunuzu sanal ortamda gezdim. Benim çok basit bir önerim olacak. Hani derler ya şehrin temizliği kişilerin önce evlerinin önünü temizlemesi ile başlar. Okulunuzun bahçesinde 3 adet yeşil alan gördüm. Öncelikle bu alanları değerli Peyzaj Mimarlarımızın yardımları ve bizlerden isteyeceğiniz tohum, fide ve fidanlarla bahçenizi ve kendinizi daha sağlıklı hale getirebilirsiniz. Bu çalışmanın neticesinde çevrenizde yaşayanların da sizleri örnek alacaklarından hiç şüpheniz olmasın. Yaptığınız ve yapacağınız işleri ve projeleri bizlerle paylaşırsanız kendi adıma ben çok memnun olurum. İsteklerinizi buradaki uygun topikler de yaparsanız daha kısa zamanda sonuç alırsınız.

Bundan tam 49 yıl önce yeni lisemizin inşaatı esnasında çok değerli öğretmenlerimizin duyarlılığı ile okulumuzun bahçesine uygun ders saatlerinde(özellikle beden eğitimi) yüzlerce ağaç dikmiştik. Şimdi o bahçe yemyeşil.

Her şey gönlünüzce olsun.

Düzenleyen OSMAN45 : 02-12-2010 saat 05:48 Neden: Öz Türkçe
OSMAN45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön