View Single Post
Eski 17-08-2010, 10:02   #6
omrfrk
Ağaç Dostu

omrfrk's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Oğuz Karsan Mesajı Göster
Merhaba.

Sn. omrfrk,

Böyle ülkeye hayırlı projelere ülkemizde destek değil, ancak köstek olunur. Devrim Arabaları filmini seyretmediniz mi? Hala ilerlememize ve gelişmemize engel olmak isteyen emperyalist güçler ve onlara yataklık ve taşaronluk yapan iç bedhahlar var. Dikkatli olunuz. . .

Sn. Selahattin Yılmaz,

Sizin de, Ülkesine yardımcı olmak için heyecanlanan birisi olduğunuzu zannediyorum. Aman dikkatli olunuz. Bizim ülkemizde kraldan fazla kralcılar çoktur. Ayrıca ülkemiz için hayırlı bir proje ise zaten raddedilir. Ağaçlandırmaya bile karşı çıkan zihniyetten ne beklenebilir? İzin almak için başvuracağınız her yer benzer kişilerle dolu değilmi?

Başarmanız dileğiyle. Özür dilerim zaten başarmışsınız, karşınıza çıkacak engellere biraz inat etmek yetecektir.

Saygılar
Söylediklerinizde gerçeklik payı var aslında.Sn Hikmet Koşan ve aracın yapımında emeği geçen diğer emekli öğretmen ağabeyimiz üst düzey bir yöneticiye gidip aracı anlatırlar.Fakat bu yönetici daha aracı görmeden, yarım yamalak bilgi aldıktan sonra biz bu aracı yapamayız yapmaya kalkışsak İsrail izin vermez gibi ifadeler kullanmış.Bu kadar büyük bir sehiv nasıl olurda bir yönetici tarafından yad edilir.Bu aracın yapımı tam 1.5 yılda tamamlandı.Bu insanlar katt-i süratte aracın çoğaltılma aşamasına geçmek isteselerde ashab-ı devlet tarafından izin verilmemiş.Bunu söyleyen adam bir Prof.Fakat benim tek ricam erkan-ı devlet tarafından bu olaya bizim de yardımımıza müteakip bir el atılması ve bu aracın çoğaltılarak ülke ve dünya çapında pazarlığı.Hem bu bizim amacımıza daha kolay ulaşmamıza yardımcı olur.(yani egzoz gazlarının da kirlettiği bir dünya değil de yeşil alanların çok olduğu bir dünya gibi)Benim amacım site çapında bu duyulduğun da ulusal medya ile daha kolay iletişim kurabiliriz.

omrfrk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön