sevgili yucel özlem bey,
ben internet ortamında türkçeyi sizin kadar özenle kullanamıyorum..sadece kendimi doğru ifade edebilmem önemli benim için..bazen ki leri bitişik yazıyorum bazen virgülleri koymuyorum bazen noktaları atlıyorum..ama emin olun bu kuralları en az sizin kadar biliyorum..bu konunun daha fazla uzamaması için size cevap hakkı doğuracak şeyler söylemek istemiyorum, artık herkes istediği gibi yorumlayabilir, zaten benim size bir düşmanlığım, gıcıklığım, kinim yok, yalnız yucel bey, buradaki insanların çoğu okumuş, belli bir seviyedeki insanlardır..bu yüzden, her yazıda hataları bulup öğrenci azarlar gibi (üslubunuz kibar olsa da eylem yeterince rencide edici bence) yazıma dikkat edin diyip imla kılavuzu linki göndermek şık kaçmıyor..bunların dışında, sadece, yukarıda benim için kullandığınız ricat kelimesi hiç hoşuma gitmedi.. orada yazdıklarımı bir siz öyle anladınız.. ben size alttaki yazışmalarda anlatmaya çalıştım ne demek istediğimi ama başaramadım.. kısmet değilmiş.. dediğim gibi daha fazla uzatmanın anlamı yok forumun tadını çıkaralım

saygılar iyi yazışmalar