Herkese merhabalar.. Bu siteye yeni üye oldum. öncelikle bu sitede emeği gecen bizi bilgilendiren değerli insanlara çok teşekkür ederim..
bende 9 temmuz 2010 tarihinde 3 tane limon çekirdeği ekmiştim bi saksıya japon şemsiyesi çiçeğimin dibine.. 2 tanesi tam 1 ay sonra 9 ağustosta filizlendi.. 4 gündür çok hızlı bir büyüme potansiyeli yakaladık

dün saksıdan alıp daha büyük bi saksıya geçirdim şu an gayet sağlıklı.. yarı gölge bir ortamda güneş ışığı alıyor. ayrıca hergün sprey şeklinde su veriyorum yapraklarına.. benim bir sorum olacak.. yardımcı olursanız sevinirim.. japon şemsiyem bol su sevdiği için hergün düzenli olarak sulardım ve doğal olarak limon çekirdeklerimde bol bol sulanırdı

hatta çok korktum çekirdekleri çürütecem diye

limonumun bulunduğu ortama Akdeniz iklimi oluşturmaya çalışıyorum elimden geldiğince

güneşten faydalanıyor ve spreyle su vererek nem oluşturmaya çlışıyorum.. benim bildiklerim bunlar.. gelişme aşamasındaki limonum için bana ekstra bilgi verebilecek arkadaşlar var mı ?? gübre vs. kullanmama gerek var mı daha 4 günlük limon filizim için

saygılarımla...