View Single Post
Eski 11-08-2010, 12:47   #969
Dogasever
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Sn Ozbekler

Rafine edilmemiş kahverengi şeker (unrefined brown sugar) ya da üzüm veya keçiboynuzu pekmezi kullanabilirsiniz. 1 litre EM aktif yapmak için 50 ml EM1 ve 50 gr kahverengi şeker ya da 50 ml pekmez kullanabilirsiniz. Suyu kullanmadan önce üstü açık bir kapta bir gece bekletin ki tüm klor uçsun. Sonra suyu elinizi yakmayacak şekilde 40 C dereceye ısıtın ve şekeri ya da pekmezi eritin. En son EM1 ilave edin.

Hayvancılıkta EM kullanımıyla ilgili bilgileri aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz:

http://www.emturkey.com/brosurler.htm

Tarımda bir dekara 1 litre EMA masraflı değildir. Çünkü 1 litre EM1'den 20 litre EMA elde edilebilir. Dolayısıyla 20 dekara uygulanabilir.

Saygılar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ozbekler Mesajı Göster
Herkese Merhabalar
ben özbekistandan katiliyom,,
bende EM i denemek icin ise basliyorum,, bazi sorularim vardi,, cevaplarsaniz memnun olurum.
Kayhab bey **** kimde bilgi varsa memnun olurum

EM1 aktivlestirmek icin normal seker kullansam olurmu ve 1 litresi icin ne kadar seker katiyim, eger olmazsa ne kullana bilirim,, turkcem cok iyi olmadigi icin hem turkce hem inglizce ismini yazarsaniz memnun olurum.

Bu forumu arastirdim ve hayvancilikta nasil kullanilmasini ve hangi hayvanlara nasil kullanilacagini ogrenebilirmiyiz.
Kayhan bey ilk sayifalarda hangi bitki icin ne kadar miktarda kullanilacagini yazmishsiniy ve 1000m2 kara icin 1 litre ema dan baslanarak kullanildigini ogredim,, bu biraz fazla degilmi,, bana ekonomik olarak cok geldi,
cevaplar icin onceden tesekkurler,
eger em le cok tecrubesi olan arkadaslar olursa mail adresime email yazarak tecrubelerinizi paylasirsaniz ve sonradan cikabilecek sorularima email den cevap yazabilecek arkadaslara mail adresim jasur1981@hotmail.com

Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön