View Single Post
Eski 10-08-2010, 23:48   #1683
YeniOva
Ağaçsever

YeniOva's Avatar

Giriş Tarihi: 09-02-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sn.Maki01, siz kendinizi gereksiz yere üzüyorsunuz. Sözünü ettiğim tuhaf propogandayı uygulayan siz değilsiniz. Çelişkili bilgiler veren siz değilsiniz. İnsanları aptal yerine koyan da siz değilsiniz. Kullanıcı adımı ikide bir kullanıp hedef gösterip deşifre etmeye çalışan siz değilsiniz. Bakın yukarıda kırmızı ile boyadığınız cümlenin devamındaki cümle ne diyor?

Siz yanlış haırlamıyorsam önceleri aynı şekilde bionem kullanıyor ve yine çok memnundunuz. Sizin biberlerinizden haberdar değilim. Bionem zamanında bu ilacın nasıl etkili olduğu gösterilen biberler vardı. Şimdi aynı şekilde roanın nasıl etkili olduğunu göstermek için yine aynı tarlanın biberleri gösteriliyor (ki olabilir), onu söylüyorum.
Sn.MeyveliTepe

Sn.Oğuz Alper beye kızıyorsunuz ve onun ürünlerini kullananlara da müritlikle,ürün hakkında yapilan yorumlara da iğrençlik gibi çirkin ifadeler kullanıyorsunuz.

Sn. Maki01 tepkilerinden sonrada kendinizi gereksiz yere üzüyorsunuz diyorsunuz. Yukarıdaki ifadelerden sonra bizdemi gereksiz yere üzülüyoruz?

Bizler veya bir üretici olarak ben mikrobiyolojiden anlamam.Mikrobiyal ürünlerinin içeriğinin ne olduğunu bilmem.Tarımda kullanılan binlerce çeşit ürün var.Bu ilaçları kullananlar içeriğinin ne olduğu,hangi ortamlarda üretildiği gibi sorular sormazlar.
Bizler burada tescili alınmış organik bir gübrenin ve tescil aşamasındaki mikrobiyal bir gübrenin kullandığımız bitkiler üzerindeki etkilerini yorumluyoruz.Ben kimyasal ilaç kullanmadan, nasıl iyi tarım çalışması yaparım diye mücadele verirken, “Bionem zamanında bu ilacın nasıl etkili olduğu gösterilen biberler vardı. Şimdi aynı şekilde roanın nasıl etkili olduğunu göstermek için YİNE AYNI TARLANIN BİBERLERİ GÖSTERİLİYOR (ki olabilir)” gibi bir ifadeye maruz kalmak gerçekten çok üzücü.

YeniOva Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön