View Single Post
Eski 10-08-2010, 23:12   #311
bahtiyar02
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Sevgili kalambaklı dostum ve Sevgili t_turabi;
Bugün saat 15,30 da tarlaya kuyuyu temizleyecek ekiple birlikte gittik.Aksilikler başından beri peşimi bırakmıyor.Ekibi beklerken sevgili dostum Denizakvaruyumu ile telefonla görüşüyordum.Ayağımın bilek kısmından bir eşek arısı soktu.Can acısıyla dostumla telefonu kesip mütiş bir acı ile tarlaya gittim. Tarlaya ekip çalışmaları esnasında bende ayağıma sıcak taş bastırıp acıyı azaltmaya çalışıyordum.Ekipten bir arkadaş buz verdi.Yinede acı devam ediyor.Sonunda acilde iğne yaptırmama rağmen halen ayağımın acısı devam ediyor.Neyse kuyuya gelelim.Kuyuya ilk olarak 10kw'lık bir dalgıç pompa indirdiler.Sonra 3",lik 3 metrelik tek tek boru ilave edip 71 metrede pompayı çalıştırdıklarında herhangi bir geliş olmadı.Diziyi 64 metreye çekip ordan tekrar pompayı çalıştırdıklarında yaklaşık yarım saat killi balçık çıktı.sonrasında temiz su ve kesildi.Tekrar 71 metreye inip ordanda aynı işlemi yaptılar.Bu seferki yakşalık 20 dakika sürdü. Dalgıç pompayı kuyunun içinde çalıştırıp devirdaimle içindeki balçığı sıvılaştırıp pompayı çalıştırıp dışarı attılar.Bu işlem yaklaşık 3 saat sürdü.En sonunda 81 metreye kadar indiler.

Eklenen Resimler

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön