MeyveliTepe:
"Son mesajlara şöyle bir göz gezdirdim. #1636, #1651, #1660 nolu mesajlarda özellikle roa ismindeki ürünün mevcut durumu ile yorum özetini belirttim. Ne siz, ne de müritlik seviyesinde roa propogandası yapmakta olan arkadaşların hiç biri orada yazılı olanı anlamadı, yazılana tepki göstermedi, anladığına dair bir geri bildirimde bulunmadı. Oysa objektif bir bakış açısıyla durum son derece basit ve anlaşılır.
Roa hayranlığı, karşılıklı övgüler ve hayli duyguları kullanan bir ajitasyonun devam etmekte olduğu foruma da baktım bir kaç gün önce.
Kurulan mantık, uygulanan yöntem, uslup vs. tek kelimeyle iğrenç. Konumuz sosyoloji olsaydı uzun bir yazı yazabilirdim bu konuda. Roa ürününü, aslında roa perdesi altında ürünü piyasaya sunmaya çalışan şahsı yüceltip, hayranlık yaratmaya yönelik bir propagandadan ibaret. Bunu yaparken de kendisi dışındaki ürünleri hedef seçmiş. İkide bir de benim kullanıcı adımı anarak hedef gösteriyor. Gerçek adımı bilmediği için "meyvelitepe" diyesiymiş, bilseydi deşifre edecekti zâtı muhterem."
"ROA ürününü" ve "ürünü piyasa süren şahsı" yücelterek propaganda yapanlar , bizler yani ROA kullanıcıları olmuyor mu? Başka bir anlam çıkarmak mümkün mü sizce? Biber denmiş mesela, sadece diğer sitedeki bir üyenin fotoğrafı ve övgü dolu sözleri yer almıyor, benim yetiştirdiğim jalapeno biberler de yer alıyor aynı sitede. Alınmakta haksız mıyım ya da mıyız?
|