Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi avukatkemal
kim biliyorki vft tohumlarını  ben de 2 gun önce attım sahte diye siteye..ilgilenecez dediler..hala sürüyosa satışı bunun dolandırırıcılık olduğunu hatırlatmakta fayda var siteye..
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yücel özlem
-Pes doğrusu! Dostlar Burada neler olup bittiğini birisi bana anlatabilir mi? Bu satıcı aklandı mı?
-Arkadaşlar dikkatli olalım. Piyasaya sürdüğü kalp parayı başkasından aldığını, Kendisinin de kandırıldığını, söylemekle kişi kolayca yakasını kurtaramaz. Velev ki aldatılmış bile olsa.
............
...........
|
Alıntı:
-Bu arada, konu yine karışmasın, şaibeli durum örtülmesin diye ayrıca yazmayı doğru buldum.
-Bu Yeni üye'mize (Satıcı) Forumda, Türkçe'nin doğru kullanımı hakkında bir bölüm olduğunu hatırlatmamın bir yararı olur mu? Acaba telaşı bu konuya eğilmeğe izin verir mi?
|
Alıntı:
Sevgili dortyuz, "gittigidiyor.com" Nasıl bir yer bilmem. Ama bir sahtekarlık varsa buna alet olmamalılar. Bu satıcı Ben de dolandırıldım. Kazıklandım diyerek Kendisi de sahtekarlık olayını dolaylı olarak kabul ediyor. Eskiden buna hukukcular tevil yolu ile ikrar diyorlardı.
...............
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi avukatkemal
bu nası satmama anlamadım..hala satışta duruyor ürünler..ayrıca alım yaptığınız yeri bildirmeniz lazım sahte mal verdiyse..bakın burda yaklaşık 100 kişiyi dolandırmışsınız..hepsi ayrı suçtur..belki değeri az olabilir ama bu bir suçtur yaptığınız..
|
-Çok Sayın "avukatkemal" Olayları doğru hatırlamak için yazılarımızdan sırası ile alıntılar yaptım. Buraya kadar aramızda hukuki bir anlaşmazlık var gibi görünmüyor. Tam aksine ben sizin hukuk adamı tavrınızı destekliyorum. En azından öyle yaptığımı düşünüyorum.
-Şahsınıza değil ama "Sahtekarlık" suçlamasına muhatap olan kişiye seslenerek
Türkçe'nin doğru kullanımı hakkında bir uyarıyı da yapımış bulunuyorum. Ne zaman? İlk yazımdan hemen sonra. Bu uyarıyı neden, ilk yazımda yapmadığımı da açıklıyorum. Ben o başlık altında yazan herkes için bu uyarının yeterli olacağını sanıyorum.
_______Not:__________
Açıklamalarım devam edecek.