View Single Post
Eski 20-01-2007, 11:03   #194
avukatkemal
Ağaç Dostu

avukatkemal's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2006
Çok saygıdeğer Malina Hanım,

Daha önceki yazışmalara dikkat buyurursanız bu sitede ilk kez "Gittigidiyor" sitesine mesaj atıp yapılanın suç olduğu konusunda uyaran ve bu hususa ilişkin:

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi avukatkemal Mesajı Göster
kim biliyorki vft tohumlarını ben de 2 gun önce attım sahte diye siteye..ilgilenecez dediler..hala sürüyosa satışı bunun dolandırırıcılık olduğunu hatırlatmakta fayda var siteye..
diyen benim.

Ayrıca, yine, ilgili satıcıya:

"Bu nası satmama anlamadım..hala satışta duruyor ürünler..ayrıca alım yaptığınız yeri bildirmeniz lazım sahte mal verdiyse..bakın burda yaklaşık 100 kişiyi dolandırmışsınız..hepsi ayrı suçtur..belki değeri az olabilir ama bu bir suçtur yaptığınız."

diyen de..

Üzülerek görüyorum ki,
"Ancak kendileri bir sorun yaşadığında, herkesi tavır almaya çağıranlar, o sıra ilgilenmedikleri bir konularla ilgili "ne olacak canım sen de" deme eğliminde olduklarında hem üzülüyor hem sinirleniyorum."

demişsiniz. Düzeltmem gerekiyor ki ben bu satıcıdan herhangi bir ürün almama rağmen sırf insanlar mağdur olmasın maksadıyla bu hususla ilgilendim, "Ne olacak sen de" diye bir söylemde bulunmadım, bu neticeye nasıl vardınız gerçekten anlayamadım efendim.

Yazım konusunda ise:
"Haklısınız, daha dikkat edilse iyi olur" deyip geçseniz, yazılarınızda hatalar olsa bile, dikkat ettiği halde başlangıçta hataların devam etmesi normal deyip geçeceğiz. Ama siz dikleniyorsunuz, olay giderek tırmanıyor.

demişsiniz. Efendim demek istediğim hususu hemen arz edeyim. Yazımla ilgili beni uyarma inceliğinde bulunan arkadaşımızın niyetinin "üzüm yemek değil bağcıyı dövmek" olduğunu üzülerek görüyorum. Ben şimdiye kadar sadece bu forumda 50 civarında mesaj attım, bu arkadaşla 6-7 karşılıklı mesajlaşmamız oldu, acaba o zamana kadar kendisinin ve başkalarının dikkatini çekmedi mi yaptığım BÜYÜK imla hataları da ismiyle ilgili bir yanlışlık yaptığımda ve hukuki fikirlerimi paylaşmadığını beyan ettiğinde görmeye başladı bu eksiklikleri..Sağolsun arkadaşımız bana www.tdk.gov.tr nin adresini gönderme nezaketinde bulunmuş sizin de dediğiniz gibi çok kibar bir şekilde. Ben de hayattaki tecrübesizliğimden olsa gerek, anlayamadım bir an bu arkadaşımızın bu husustaki ulvi maksadını. O zaman ben de kendisinin İZNİYLE zatialine faydası olması umuduyla:

www.tartismausulu.org

http://www.nazikveturkcekurallarinau...ekdegildir.org

sitelerinin linkini vermek istiyorum. En içten hürmetlerimle!

avukatkemal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön