View Single Post
Eski 20-01-2007, 09:58   #193
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Bakın, eğer ilgilendiğiniz konuyla ilgili böyle laflar etmeseydiniz üzerinize fazla gelmeyecektim.

Ancak kendileri bir sorun yaşadığında, herkesi tavır almaya çağıranlar, o sıra ilgilenmedikleri bir konularla ilgili "ne olacak canım sen de" deme eğliminde olduklarında hem üzülüyor hem sinirleniyorum.

Alıntı:
yalnız benim anlamadığım, bu forumda herkes türkçeyi en muhteşem şekilde kullanıyor da ben mi çok kötü kullanıyorum bana yazım hatalarıyla ilgili uyarıyı yapma ihtiyacı hissettiniz..
O zaman, birilerine bozuk tohumları kakalayanların eline harika bir savunma aracı vermiş olursunuz.

Çok rahat, bunu söyleme hakkını kendinde görür:

Alıntı:
Benim anlamadığım, bu ülkede deveyi hamuduyla götürenler var, onları ortaya dökün. Lafı edilmeyecek miktar bir parayı uzatıp durmayın. Herkes çok namuslu da, ülkenin tek namussuzu ben miyim?
"Haklısınız, daha dikkat edilse iyi olur" deyip geçseniz, yazılarınızda hatalar olsa bile, dikkat ettiği halde başlangıçta hataların devam etmesi normal deyip geçeceğiz. Ama siz dikleniyorsunuz, olay giderek tırmanıyor.

Siz "arkadaşlar tamam sustum..burada herkes mükemmel türkçe ile konuşuyor bir ben böyle bozuk türkçe kullanıyorum..konuyu buraya getirdiniz ya tebrik ediyorum herkesi.. deme hakkını kendinizde bulursanız, devamını duymaya da hazırsınız demektir. Lütfen, faşist site yöneticilerince mağdur edilmişi oynamayın. Türkçe'nizi beğenmemek, üye silme gerekçesi değildir. Baştan beri, sadece daha özen göstermeniz rica ediliyor.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön