View Single Post
Eski 04-08-2010, 20:29   #37
Arzu Kasapoğlu
Ağaç Dostu

Arzu Kasapoğlu's Avatar

Giriş Tarihi: 11-07-2007
Minik kediye acil yuva aranıyor

Bu minik kediciği geçen hafta salı günü akşam saatlerinde, çöp kutusunun yanında buldum. Ön patisi ters dönmüş arka ayakları sakatlanmıştı ve yürüyemiyordu. Karnı ve poposu kocaman olmuştu ayrıca aşırı derecede ishal olmuştu.

Sabah hemen veterinere götürdüm. Gerekli ilaçlar ve iç parazit yapı verildi. Küçük yaramaz şaşırtıcı bir şekilde hızla iyileşiyorŞuan sadece poposuna melhem sürmeye devam ediyorum. Birde bugün, küçük bey çok koşturduğu için arka bacağı biraz aksıyor.

Bu miniği acilen sahiplendirmem gerekli. Evde üç yaşında iki erkek kedim var.
Kıskançlıktan bir haftadır yemeden içmeden kesildiler. Uyumuyorlar aşırı sinirliler ve herkese hırlamaya başladılar. Koltuk, kanepe, yatak, yorgan, kitaplık dahil, çiş yapmadıkları yer kalmadı. Fırsatını bulsalar minik kediye fare muamelesi yapacaklar. Minik okadar haretliki artık onu kollayamıyoruz. Dün bir facianın eşiğinden dönüldü. Bugün de abilerden iki kez dayak yedi.

Acaba ciddi olarak çalışan, hayvanlara yardım dernekleri, bu konuda yardım ediyor mu ya da forumda bu derneklerde etkin üye olup bana yardım edebilecek biri var mı?

Durum gerçekten çok ciddi...

Eklenen Resimler

Düzenleyen Arzu Kasapoğlu : 04-08-2010 saat 23:32 Neden: resim
Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön