View Single Post
Eski 04-08-2010, 09:13   #1388
acemi_caylak
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-11-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu Mesajı Göster
Sn. Denizakvaryumu,

Burada sözü geçen gübreleri eleştirsekte, Çamlı markasınında bunun dışında olduğuna inanmıyorum. Hatta eğrisiyle doğrusuyla konuşursak buradaki ürünlerde, en azından karşınızda Selahattin Bey gibi bir muhatabınız var. Büyük firmalarda bunuda bulamıyorsunuz. Çoğunlukla çağrı merkezlerini aşamıyorsunuz. Oradaki destek elemanına dert anlatmak ölümdür.

Gelelim Biofarm ile ligili yaşadığım deneyime. Bu yıl katı Biofarm organik gübre kullandık ve aynen sizin gibi şirkete güvenerek aldık. Ancak uygulama sırasında gördük ki kokusu çok iyi değildi. Yani fermentasyon henüz tamamlanmamıştı. Ben telefonda kardeşimin abarttığını düşünmüştüm. Ancak daha sonra gittiğimde artakalan bir çuvalı kontrol ederken bende farkettim aynı kokuyu. Ayrıca havalar ısınır ısınmaz bolca sinek oluşmaya başladı. Ne yazık ki büyük firmalarda da kalite kontrolü tam yapılmıyor. Velhasıl hiç bir yoğurt sizin evde yaptığınız yoğurt kadar (her ne kadar üreticiler sizin ev yapımlarınızın sağlıksız olduğunu iddia etselerde) lezzetli olmuyor.

Yani gübre alırken ve kullanırken kılı kırk yarmak gerekiyor.

Düzenleyen acemi_caylak : 04-08-2010 saat 09:51
acemi_caylak Çevrimdışı   Başa Dön