Minik kavun epeyce uzadı. Geçen haftaya kadar, uzadıkça askıya aldığım ipini çözüp an alt tarafında ring yapıyordum. Geçen hafta çiçekleri artmaya başlayınca hiç bozmayayım dedim. Ama yine de çiçek dökmeye devam etti. Birşeyleri eksik yapıyor olabilirim, fakat anlayamadım bir türlü. Neyse devam edeceğiz bakalım. Nasıl olsa bazı sebzelerin ilk çiçeklerini koparmak lazım derler ya, benim yerime kendisi yapıyor o işi diye düşünüyorum
Tiny tim domateslerden 2 tanesini saksıda yapmıştım. Diğer iki tanesini de durgun su sistemine yerleştirdim. Cherry domateslerdeki besin sistemini ve Ph ayarının aynısını uyguluyorum. Umarım saksıdaki kadar verim alabilirim.
Kapya biberlerin boyları epeyce uzadı. Gaçtiğimiz haftaya kadar üstünde 2 tane meyve vardı. Fakat fark ettim ki, daha önce benim balkona musallat olan kırmızı örümcek belası tekrar azmış durumdaydı. Daha önce uyguladığım ilacın aynısı uyguladım. Ve meyve tutumu arttı. Önceleri açılan çiçekleri hepsi dökülüyordu. Şimdilerdeyse epeyce yeni meyve var.
Herkese bol hasadlar dilerim. Kolay gelsin. Saygılarımla