3 Yıldır B5A ile iştigalim var ve bu süreçte gördümki firma gerçekten müthiş bir buluşu elinde bulunduruyor ancak yanlış pazarlama kişileri, rekabet şartları, bilindikten farklı bir gübre olması hesabıyla yanlış kullanımlar ve belkide bu gübreye has hızlı dedikodu oluşması, firmanın lokal olmaktan ulusal ve nihayet uluslararası olmaya hızlı yükselmesi çok şeyini etkilemektedir ancak bütün bunlarla mücadele etme azim ve kararlılıklarını ayrıca takdir ediyorum.
Hele söylememem lazım belki ama bir hayvan versiyonu varki (Ben H5A diyorum) kanımca ülkenin hayvancılık sorununa oldukça çare bulacak bir yem katkı maddesi, benim denemelerim kanarya, güvercin, koyun, süt-et sığırı, tavuk, balıkta oldu ve oldukça memnuniyet verici sonuçlar elde ettim üstelik 3-5 cc dozlarla. Ancak henüz bu ürünün ticari versiyonu yok maalesef, arge çalışmaları devam ediyor. B5A da olduğu gibi en az 5-10 yıl bir arge sürecinden sonra piyasaya sunulması düşünülüyor.
Bu arada şunu da söylemeliyimki arge çalışmaları netice vermiş B5A'nın yoğun dozlarda kullanımında bitkinin etkilenme sorunu çözümlenmiş ve son üretimlerde artık bu versiyon kullanılmaktadır.
|