View Single Post
Eski 31-07-2010, 22:24   #791
mustafademir24
Ağaçsever

mustafademir24's Avatar

Giriş Tarihi: 09-07-2009
Merhabalar, sevgili hoşseda uzun bir yolculuğun sonlarına yaklaştınız çok şükür. Ben tatildeydim bir süredir yine fethiye de tabii ki arsamın çevresinde tur atıp durdum) Biraz yüzdüm eğlendim, biraz hayaller kurdum 40 yaşıma bir kala mutluyum dedim yahuu .. hayat çok güzel ev yapımı yorucu, meşakkatli olacak gözüm borcu harcı pek yemiyor olsa da yapacağız işte bişeyler allah sağlık versin yeter .. bu arada şeydan da dürtmüyor değil şu hiiç tasvip etmediğim hazır prefabrikler konusunda.. Tüm kış internetten resimlerine bakıp araştırdığım birkaç firmadan biriydi Özge prefabrik 1986 dan beri faal iki kardeşin hekimoğlu soyadlı iki kardeşin kurduğu ki o kardeşlerin hayat hikayeleri de çok hoşuma gitti doğrusu azmin zaferi..Her neyse istanbul dönüşü aydın izmir otoyolunu kullandım izmire vardığımda otoyolun hemen çıkışında rastladım bir showroomlarına; eşime ısrar ettim o pek yanaşmasa da hem bir mola sayılır dedim ayaklarımız açılır iki dk bakarız filan derken 95 m2 lik tek kat bir evi gezdik 35000 tl şayet çatı izolesi vs filan biraz extra derseniz 41000 civarı inanın temelli oturmak değilde yazlık düşünen her aileye tartışmasız tavsiye ederim..neyse sevgiler ..

mustafademir24 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön