View Single Post
Eski 31-07-2010, 09:36   #1374
KAPTANzst
Ağaç Dostu

KAPTANzst's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin Yılmaz Mesajı Göster
Sevgili kaptanzst sizin hatanız sorunları zamanında bana iletmemiş olmanızdır oysa zamanında resimlerle yayınlamış olsaydınız size karşı sabırımı dahada ve fazlasıyla zorlayıp yardım edebilirdik ve daha bitkiniz çiçek açtığında gerekli tedbirleri alacaktık siz bor ve çinkoya noksanlığına kurban gitmişsiniz bahanesi de ben ve B5A olduk eğer bu mantıkla devam ederseniz aynı sorunları tüm ürünlerde yaşayacaksınız ama hep aynı sorunu yaşamayada devam edeceksiniz. Bunun adı bitki beslemedir ve doğru yerde ve zamanında müdahele yapmaktır başka bir şey değil. Ve ayrıca çoğu kullanıcıya kendi gübresini yapmasını öğrettiğim gibi size de yaptırıyor olacaktım. Yapacak bir şey yok size artık tarafsız ve nesrin 34 yardım etmeli.
Sayın Yılmaz.
Ben bu sorunları fotoğrafladım ve yayınladım.Bunu yaparken fotoğrafların yerının doğru olmaması veya renkli yazı nedeniyle uyarı aldım. 3 gün siteye giremedim. İzin alıp girdiğimdede mesajları sildim. Bazılarındanda fotoğrafları sildim. Bir kısmınada silme nedenini kurallar gereği diye yazdım. Benim hatam bunlar. Birde bir kere çiçeklenme zamanı yapraktan kullanma.
O zaman sizden yardım alamadım ,ama şimdi eksik maddenin ne olduğunu araştırarak buldum. Sizde birini teyit ettiniz bor. ayrıca fosfor denıyor ama fosforu kullandım ama o bölgeden numune almadım..
Fazla uzatmadan bana yardım edecek kişilerin adını verdığınız için teşekkür ederim.!
Çok özür dilerim, aklımın kestiğince buna kaçmak kurtulmak deniyor.
Ben sadece b5a ile işim olmaz dedim. Ama siz artık benimlede işin olmaz diyorsunuz . Dolaylı olarak. Üzüldüm.....

Düzenleyen KAPTANzst : 31-07-2010 saat 09:41 Neden: Metin düzeltmesi
KAPTANzst Çevrimdışı   Başa Dön