Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi umutyolcusu
Bütün çiçekleriniz çok güzel.Acaba yeni gineniz ne durumda.Benim 4 tane vardı ama biri çürüdü biri hastalandı.Biride sadece yapraklı kaldı.Sanıım biraz nazlı bir tür.
Kaktüslerin radyasyona karşı koruyucu olduğunu duyunca ilgi duymaya başladım ama altı yeşil üstü kırmızı olan cinsten almayı düşünüyorum.Komşum 6 aydır sulamadığını hep aynı durduğunu söyledi.Sanırım sizde bu çeşidi yok.Ama diğer çeşitlerin bolluğuna hayran kaldım doğrusu.Kaktüs sevmeyen birisi olan ben bile 2 defa gezdim sayfaları.Ellerinize ve bedeninize sağlık.
|
Yeni gine malesef öldü .Sanırım çok yıllık değil her sene alırım renk renk baharın bitmesiyle saksılar boşalır.O kaktüscinsinden yok bende siz alıp üretin bana da yollayın
Her yarış ilk adımla başlar .Siz bir kaktüs alın .Bakın nasıl çoğalacaklar siz bile şaşıracaksınız.Ben yazın 15 günde bir suluyorum .Sukulantler daha da sık sulanmalı ,ama benim çok kaktüsüm İstanbul'da Anca gittikçe sulayabiliyorum.
Bu gün 4 tane daha aldım .Ben doymam kaktüse bıraksalar bütün hepsini alacaktım ama kızım ve eşim beni apar topar çıkardılar Bauhause dan

)