View Single Post
Eski 30-07-2010, 12:58   #1366
nesrin34
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 07-05-2010
Red face sayın selahattin yılmaz

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin Yılmaz Mesajı Göster
Komedi sadece komedi.

Aynı dille yazmanız bir kenara tarafsızı sizin B5A hakkında yaptığı açıklamalar literatürlerden yaptığınız alıntılar bile yalanlamakta sizi de tarafsızın kararsız, değişken fikirli ve de düştüğü duruma düşrümektedir. Aranızda çokta fark yoktu değil mi. Ben çok rahat tür söyleseniz bile bu türler değildir diyecek bilgi biriminine sahibim.
elbette ki sizin bilginize edeceğimiz tek bir kelime dahi yoktur. ayırca tarafsızı yargılama ya da savunma hakkını kendimde bulmuyorum. dikkat ederseniz ben kimseyi hedef almadan sadece zaten bilinenleri buraya hatırlatma amacı ile yazdım.
ama bilinen şeyleri , bilinmiyormuş gibi anlatmanız bana biraz abes geliyor.
lütfen diğer izleyici arkadaşlar da bana bir şey söylesin. yanılıyor isem beni uyarınız efendim.
yukarda anlattıklarım , araştırmalarım sonucunda gerek kopyalayarak , gerek de bilgilerimi ve öngörülerim yazarak dosyaladığım bilgilerdir.
bu bilgilere kimsenin bir itirazı yoktur umarım.
çünkü , bunlar zaten pek çok mikrobiyoloji uzmanlarının da bildiği şeylerdir.
üstüne üstlük , m.o. tabanlı gübreleri alınız. ama bir litre alınız. ve bunların yaşayıp çoğalacağı bir besi yeri ortamı hazırlayınız. uygun ortam ve koşullarda bunlar çoğalırlar ve elinizdeki besi yeri ortamı da bu m.o. ile dolar. belli bir sürenin sonunda da elinizdeki materyal ( beirebir aynı olmasa da ) hemen hemen satın aldığınız içerik ile çok benzer özellikler gösterir.
bunu ben denedim ve başardım. çok da zor değil bilgilere ulaşmak
google hoca sorduğunuz her soruya cevap veriyor. bilgi internette mevcut.
araştırın ve ulaşın

nesrin34 Çevrimdışı   Başa Dön