View Single Post
Eski 29-07-2010, 17:26   #1362
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Nasıl ve ne biçim bir tarafsak artık Ne ürünü satana yaranabiliyoruz, ne gözü kapalı eleştirine...
Yerden göke kadar haklısınız, ben hep derim yahu bu malina nasıl dayanıyor, ben olsam sinirden ölürüm.

Bu başlıkta ürün 45 sayfadır tartışılıyor belki de bu kadar tartışılan ürün yok ve bir yere gelip oturtulamadı, gerek ürün sahiplerinin ürünlerini yeterli bilgi ve belge ile kanıtlayamamaları açıklayamamaları gerek, kendilerinin değil de çiftçi fotoğraf ve bilgileri ile rakip firma ve tarafsızların eline koz, ve polemik tartışma konusu yaratmakdadır. bizler gibi iyi niyetle öğrenme karar vermeye çalışanlara da kafa karışıklığı yaratmaktadır.

Bu gidişle bu başlık bir yarar bir fayda sağlamamaktadır, ya bu başlık kaldırılsın ya da bu başlığa yazı yazacakların mesaj sınırlaması konulsun. (Özellikle bu başlıkta polemik yaratmak için yeni üyelere ihtiyaç yoktur, artık bu konunun yetkili kişilere ve bilgi yeterliliği ile yetkililere soru soracaklara bırakılmalıdır diye düşünmekteyim.) konunun aydınlanması için yeterli üyelerimiz var olduğunu görebiliyorum, yeter ki yetkili kişilerin gelip sorulan sorulara yeterli ikna edici cevaplar versinler. Sağ elimle sol kulağımı tuturmasınlar.

Lilium Çevrimdışı   Başa Dön