View Single Post
Eski 29-07-2010, 15:33   #1361
Fatih
Ağaç Dostu
 
Fatih's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2008
Şehir: Denizli
Mesajlar: 3,087
Affınıza sığınarak düşüncelerimi yazıyorum.

Öncelikle B5A`ı kullanmadım ancak sıra bu gübreye gelmiş gibi duruyor.
Birkaç haftadır Bionem ve ROA üzerinde tartışlar artmıştı.ROA`nın o kadar çok faydasını gördüm ki bunu resimlerlede kanıtlayabilirim.

Örneklerle mesajıma devam ediyorum.
Bir çiçek coşturanı en fazla çiçeklerde ne kadar kullanıyoruz?
Bir yıl kadar kullanıyoruz.Peki bitkiye etkisini hiç farketmiyormuyuz.Bİtki kullanırken çok güzel çiçekler açıp,çok güzel gelişim gösteriyor.Bıraktığımızda ise bitki yorgun bir şekilde yaşamına son veriyor.Elimizde ne kaldı?

ROA'ı kullanmamın bir çok sebebi var.Öncelikle "ORGANİK" olduğu için.Organik ürünler her zaman tutulmuştur.Evinde küçük çocuğu ya da beslemekte olduğu sevimli dostları varsa bu değiştirilemez bir gerçektir.

B5A`ı da Afrika menekşelerinde kullanan arkadaşlarım var onlardan bu gübre hakkında bilgi alıp paylaşacağım.ROA'yı da burada konuştum yeri gelmişken onuda söylemeliydim.
Kök gelişimi,bitki gelişimi vs. gerçekten çok faydasını gördüm.Bu mesajımıda reklam vs. diye algılamazsınız umarım.

Bu konulara neden çok takılı kalıyoruz bilmiyorum.Bunun yerine kimyasallar kullanıp çevreye ve toprağa zarar mı verelim?

Sevgili Malina;
Site yönetimini 'taraflılıkla' suçlayanlara şu soruyu soralım diyorum:
Acaba kendileride gerçekten tarafsız mı?

Fatih Çevrimdışı   Başa Dön