View Single Post
Eski 29-07-2010, 11:54   #1354
tarafsız
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 23-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Cevaplarını nasıl almış olabilir ki, yazılarınız silinmiyor ve yazmaya hala devam ediyorsunuz...

Ben de diyorum ki, neden size çamur atayım? Her pislik yapma durumunda bir çıkar vardır. Böyle davranmam için çıkarım ne? Manyak mıyım ben?

Sizi daha önce de uyardım, sadece uyarmakla yetinmeye devam edeceğimi sanmıyorsunuz herhalde... Sakin olun, geçmiş hataları tekrarlamaktan vazgeçin, inkar yiğidin kalesidir ama her zaman değil.
Sayın malina öncelikle neden size yalancı çamur at izi kalsın dediğimi açıkca söylim halada arkasındayım burda beni nesrin34 diye tanıttınız. Sizce ben kendimi savunamıyormuyum da nesrin 34 diye bir nick açıp yazı yazcam. Kişi adını soyadını mesajının sonunda yazmış.

Bırakın bunları bir kenara sadece siz mi site yönetiliği yaptınız inanın bizim de web tabanları hakkında bilgimiz vardır. php tabanlı bir sitede girilen gün saat hangi ıp üzerinden ve hangi birgisayar kimliği ile girildiğini bilmeme ramen ve kendi sölediklerimi savunmama ihtiyacım yokken gircem bide bayan nicki alarak nesrin34 diye bı nick alıp destek yapcam. sizce buna ihtiyaçım varmı ben sölim yok.

Ama bu site eğer benim düşündüğüm gibi taraf tutuyorsa özellikle yönetim tabanındaki kişiler, sizin bana çamur atmaya ihtiyacınız var çünkü ben burda olduğum sürece ne bu firma nede bunun gibi başka bir firma asla ve asla insan kandıramıycak.

Ve son olarak malina hanım mesajları iyi ve dikkatli okuyum ben girdiğimden beri belki 7 kere uyarı niyetli mesaj yedim. Bana ve bu sitedeki diğer kişilere laf söleyen zihniyete tek bir lafınız bile olmadı ben görmedim. Siz bana bunu gösterin bunu ve benim aynı pc den bağlandığını iddia ettiniz durumu web sayfasınızın admin panelinde ki mac adresimin resmini ve nesrin34 nickli kişinin ıp sini çekip bu siteye ye koyun hem ayrıca beni dava etceklerde görürler ıp adresimi bulmaya çalışmazlar rica ediyorum gösterin bunun resmini ama print screen çekerek koyarsanız inanıcam size.

Saygılarımla;

tarafsız Çevrimdışı   Başa Dön