Sevgili Acemi,
Birlikte hazırlamış olduğumuz vede kullandığımız hangi sıvı gübre vede enzimin içeriğini kontrol ettik ?
Tabii biz sadece kendi bitkilerimizde ve Sındırgılı, Sarıcan dahil kendimiz içerek testler yaptık. Ama bilimsellikten uzak deneme yanılma yoluyla yapmış olduğumuz bu ürünlrdeki bakterilerin olması gerekliliğini düşünerek belli uygulamalar yaptık. Sonuçta diğer ürünlerle yaptığımız kıyaslamaların sonucunda aynı leonardit örneğinde olduğu gibi bizim amatörce riskleri sadece kendimizin ve yakın çevremizin aldığı uygulamalardaki ürünlerin ticari ürünlerden eksik kalır tarafına pek rastlamadık.
( KUZGUNA YAVRUSU ŞAHİN GÖZÜKÜR HESABI )
Kaç üründe mevcut bakteriler ile ilgili açıklayıcı bilgi var ?
Dahası kaç üretici, ya da hangisi, veya hangileri ürünlerini ne tür bir kalite denetiminden geçirerek piyasaya sunuyor? Ne tür bir kalite kontrol donanımına sahipler merak ediyorum.
Korkarım bir kısmında tüm üretim hap yap parayı kap ya da hokus pokus mantğıyla yürütülüyordur.
DİLERİM BU DÜŞÜNCELERİMDE YANILIYORUMDUR. AKSİ TAKDİRDE ÇOCUK DAHA DOĞMADAN ÖLECEK.
Sevgiyle kalın
|