View Single Post
Eski 19-01-2007, 01:01   #184
Yücel Özlem
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2006
Aşağıdaki mesajlar sahtekarlık! (EB tohumları) bölümünden taşınmıştır.
Malina

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi avukatkemal Mesajı Göster
Açıkçası, herhalde kimse 5-10 lira için ugrasmaz...Tabi sonuçta yapılan bir suç. Ama herkesin allahından bulsun diyeceğinden eminim... Sonuçta 10 lirayı çalmak da suçtur 1 milyarı da. Tabii ufak da olsa kişinin gerçekten kandırıldığına da inanmak istiyorum. Umarım bu kişi bir daha böyle işlere meyletmez ve bazı kişilere ilham vermez bu konuda.
-Değerli Ağaçsever, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak üzülerek belirtmeliyim ki; savunduğunuz düşünce tarzını anlayamadım.

-Bu aile içinde, bildiğim kadarı ile bazı ilkeler var. Bunlardan birisi de bilgi paylaşımı. Bu, üyelere katıldıkları bir tartışmada, bildiklerini doğru olarak ifade etmek mükellefiyetini getirir kanaatindeyim. Bir ceza hukuku tabiri ile açılan bir başlık altında, kullanıcı isminde "avukat" unvanını da istimal eden bir aile üyesinin, bu tür değerlendirmeler yapmasını, doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum.

- Sayın "dortyuz" Uyarı görevini yerine getiriyor. Diğer konulara karışmasın diye ayrı bir başlık açılıyor. Sayın praecox sorumlu bir üye gibi nesnel değerlendirmeler yapıyor. Bu başlık altında yapılması gereken de budur.

-Bunları söylemiş olmamdan gücenmeyiniz lütfen. Siz gerekli hukuki değerlendirmeleri yaptıktan sonra görüşlerinizi ifade edip tercihi mağdurlara bıraksaydınız o zaman görüşlerinize saygı duymaktan başka bir tavrım olamazdı. Şayet bu tartışmaya hiç katılmasanız ben buna da saygı duyardım. Zira burada bildiklerini söylemek tercihe bağlı olmalı. Ancak konuşuyor veya yazıyor isek doğruları, doğru anlaşılabilir şekilde ifade etmek mecburiyetimiz var gibi geliyor.

Not:________________________________
Alıntı yaptığım mesajınızda, bilgimin yettiği kadar yazım hatalarını düzelttim. Düzelttiğim yerleri de aslından ayrılabimesi için işaretledim. Yine "agaclar.net" kurallarına uymak adına yaptığım bu küçük mudahale için umarım kızmazsınız.

Düzenleyen Yücel Özlem : 25-03-2008 saat 12:56 Neden: Yazım hatası.
Yücel Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön