View Single Post
Eski 28-07-2010, 23:49   #1347
dkp
Ağaç Dostu

dkp's Avatar

Giriş Tarihi: 24-06-2006
Uzunca bir süredir bu sitedeyim, Sayın MeyveliTepe, 1340 numaralı mesajınızı bir-iki yıl önce okumuş olmayı çok isterdim.
Birbuçuk yıl önce burada okuduğum yazılardan etkilenerek satınaldım, kullandım ve kullandırdım.
Ücretinin önemi yoktu, kaybolan zaman için üzülmüştüm ve buradaki bireylere inandığım için.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Herkesin iyi kötü aklı fikri var. "Benim ürünüm tektir, benzeri yoktur" diyen sadece b5a değil. Kimi alır kullanır, kimi kullanmaz. Satılan ürün işe yarar veya yaramaz, bunu alıp kullananlar değerlendirir. Siz de alıp kullandınız ve işe yaramadıysa, "aldım kullandım, bir işe yaramadı" dersiniz. Yok, daha meraklı iseniz (benim gibi), raporlara bakarsınız, tatmin edici ise ne ala, tatmin edici ya da usullere uygun değil ise, "filan rapor niye böyle" diye sorarsınız.
Bu yazışmaları, '' niye böyle ? '' sorusuna cevap olması için takip ediyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Benim ikna olmam zordur. İkna olsaydım o ürünleri kullanıyor olurdum. Maalesef, arkasında uluslararası literatür olmayan herhangi bir ürünün beni ikna etmesi mümkün görünmüyor.
Gübre konusunda önemli bir bilgi, çıkış noktam bu olmalıymış.
Tarafların gerçek isimlerini kullanmalarının, ciddiyet, nezaket, dürüstlük doğuracağına, bunun da izleyenlere fayda sağlayacağına inanıyorum.
Hak ve hukuk gerçek kişilere fayda sağlar..Dilaver Kaplan.

dkp Çevrimdışı   Başa Dön