View Single Post
Eski 28-07-2010, 22:17   #1330
tarafsız
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 23-07-2010
Kimlimi açıklamama sebebimde ben bur da bir makale yazmıyorum tartışıyorum ve bu tartışmanında nerelere gelceğini iyi biliyordum. Burda hakaret sınırlarını aşmış bir insan hala duruyor ve meyveli tepe sürekli benim yazdıklarıma bir sebep buluyor sayın meyvelitepe yönetici taraf tutmaz tutmayın bi uyarı yapın ya bize tüküren insanlara öle siz o kısımları okurken görmuyorsunuz sanırım.

Diyelim ki bi firmada çalışıyorum rakip bir firma sonuç ben yalan mı konuşuyorum. B5A Plus , Vital kimyasal değil mi hani kimyasal kullanılmıyordu. Hani tek ti. Ürünü üreten kişiler yasalara uymayıp ne olduklarını sölemeyecekler fatih2007 diye bir bakteri nerde tarayın bakalım var mı böle bir bakteri bana kanıt diyorsunuz olmayan şeyin kanıtını ben nasıl gösteriyim yok işte varsa onlar göstersin ben olmadığını iddia ediyorum yok olan bir şeyi gösteremiyorum. Onlar var olduğunu iddia ediyor buyrun gösterin o zaman.
Artık sıkıldım yazmaktan arkadaşlar olmadı bir özel site yaptırırım bu iş için yayınlarım sizde okursunuz. En azından neyse doğru olanı tüm sıvı gübreler için onları yazarız.

tarafsız Çevrimdışı   Başa Dön