View Single Post
Eski 28-07-2010, 20:22   #1314
MeyveliTepe
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarafsız Mesajı Göster
Bu söylemler neye dayanarak ispat edilmiştir. Eğer ellerinde ürünlerini kullandıkları toprak analizlerinde bana belge göstermedikleri sürece hepsi benim için yalandır.
Ama yazdığın ürünlerin hiç biri tek başına yeterlidir diye bir iddia içersinde değildirler. Buna dikkat edin.
Aynı şekilde B5A da işe yaramaz bir ürün diye nitelendirmiyorum sadece ürünü satmak için izledikleri ve konuştukları yalanlara tepki gösteriyorum. Sitelerinde yayınlarlar ürün övmek, satmak için vs ki zaten kaptanz dediği gibi biraz bilgisi olan kişi güler geçer ama burda sürekli aktif bir sitede araştırma yapmak için bu siteyi seçmiş insalara sürekli yalan yanlış reklam yapılmasına müsade etmemi (kimliğimi bir kenara bırakın) bir vatandaş olarak beklemeyin.
Bir gübrenin resmi sitesinden alıntı:

Alıntı:
TOPRAĞINIZ 100 YIL ÖNCEKİ KADAR GENÇ OLACAK

xyz Organik Sıvı Gübre toprağınızı ıslah eder ve gençleştirir. Toprağınızda birikmiş olan ve toprağın ihtiyarlamasına sebep olan kimyasal gübre kalıntılarını parçalayarak bitkinin özümleyebileceği hale getirir, azot ihtiyacını da gübrenin ihtiva ettiği özellikler sayesinde atmosferde bulunan serbest azotu yakalayarak gidermesini sağlar.

DAHA UZUN BİR YETİŞTİRME SEZONU

Tüm ürünlerde xyz Organik Sıvı Gübre kullanılmayanlara oranla %30’ a varan daha uzun bir yetiştirme sezonu sağlayarak ürününüzün piyasada gerçek değerinden satılmasını sağlar. EKSTRA HİÇBİR YARDIMCI GELİŞTİRİCİYE İHTİYAÇ DUYURMAYAN TEK ÜRÜN

xyz Organik Sıvı Gübre ile artık tüm ekstra yardımcıları unutacaksınız. Kök güçlendirici, çiçek döktürücü, coşturucu, yaprak güçlendirici gibi ürünlere bağımlılığınız kalmayacak.
Ürünün adını xyz diye değiştirdim, gerisi harfiyyen aynı.

Sn.tarafsız, yani buna göre, yukarıda alıntıladığım cümleler tamamen yalan ve halkı kandırmayı amaçlıyor, değil mi?

MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön