View Single Post
Eski 28-07-2010, 19:31   #1313
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nesrin34 Mesajı Göster
merhaba
uzun zamandan beri yazılanları sadece okuyorum.. bazen giriş yapmadan geçmişe göz atarak okuyorum. siteye giriş yapamdan yazamayacağımı anlayınca giriş yapmak zorunda kaldım
yazılanları anlamaya çalışıyorum. ben xxx bir faulteden mezun olmuş bir gübre pazarlama firmasında çalışan bir ziraat muhendisiyim.
gördüğüm kadarı ile ki piyasada ve tarım camiasında b5a gibi söylemlerde bulunan firmalara tarım camiası iyi gözle bakmıyor.
ne demek ? bunu kullan başka bir şey kullanma ??? dünyada ilk ve tek ??? eşsiz ??? muadili değil yanına dahi yaklaşan yok ???
örnek = dr. tarsa nın ürünleri. çok çok kaliteli ürünler ama pahalı ve tek başına hiç bir ürünü bir şey ifade etmez. mutlaka yardımcı ürünler kullandırır.
bioone biyofer gibi ürünler mikroorganizma tabanlı.
ferbanant denen solucan gübresi enzim ağırlıklı
mog denen gübre enzim ve mikroorganizma içerikli..
bunlar gibi daha onlarca firma var.
her biri kendi kulvarında ve gücü nisbetinde çok iyi ürünler. bir de tercih meselesidir tabi ...
ama !!! hiç bir gübre BEN DÜNYADA İLK VE TEKİM. EN İYİ BENİM demiyor. ben de bir muhendis olarak ve firmam dahil , bu üründen uzak duruyoruz. neden mi ?
hem kendilerini aşırı abartıyorlar , olduklarından çok daha fazla iyi göstermeye çalışıyorlar ki, iyi olunsa bile karşı taraflardan aşırı tepki topluyorlar.
sonuçta şunu söyleyim. hiç bir gübre tek başına asla ve asla verim veremez. kesinlikle ve kesinlikle fosfor ve potasyuma ihtiyaç duyarlar. bunun yanısıra da izlementlere kesinlikle ihtiyaç duyarlar. o halde neden bu şekilde bir kandırmaca yapıyorsunuz ?
ne yani ? size inanacak olur isek gidip diplomalarımızı yırtıp atıp gelip sizden yeniden ders almamız mı gerekiyor ? o kadar sene onbinlerce ziraat muhendisinin okudukları ve öğrendikleri yalan-yanlış mı?
sizi bu konuda uyarırım !
tarafsız meslektaşıma saygı duyuyorum.
dediği gibi...
bir çiçeğin dibine yarım doğum kontrol hapı verin ve en iyi bildiğiniz gübreyide öteki saksıya uygulayın
doğum kontrol hapı hepsine fark atar. deneyin ve görün !
saygılarımla
Z.M. NESRİN YURTERİ
İşte yine aynı cümleler ve aynı mantık. Diyelimki ayrı kişiler peki neden cümle kurma tarzları aynı, aynı imla hatalarını yapıyorlar ve bire bir aynı cümleleri kuruyorlar ve en enteresanı ve yine kendini tanıtmadan ilk mesaj. Bu başlık bu şekilde yapan aynı kişinin mesajları ile dolu.


Sevgili forum yönetcileri tarafsız nickli şahısla nesrin34 nickli şahsın aynı kişi olup olmadığını sormak istiyorum. Aynı zamanda kendilerini Ziraat Mühendisi olarak tanıtan ve forum üyelerini yanıltan bu şahısları da forum yönetimine şikayet ediyorum.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön