View Single Post
Eski 28-07-2010, 19:24   #1312
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Alıntı:
Ben gerçekten sizi algılayamıyorum.
Alıntı:
bakın selaatin bey uludağ üniversitesi tarla bitkileri mezunu birisi olarak
Doktor, akademisyen ve organik tarımcı bir zaatın cümlelerine bakın şimdi bu kişi mi lisans, yüksek lisans ve doktora tezi vermiş kişi? Sorular makul ve anlamlı ancak soran kişi arızalı ben bu soruların neresine cevap vereyim muhatap bile olmam. Üzülerek söylüyorum ki bu forum akıl karıştırmasını iyi bilen lise mezunu Ziraat Mühendisleri gördü sonuçta gayet güzel ürünlerine de zarar verdiler ve maalesef forumdan ayrıldılar. Siz meslektaş ve sorulara cevap verecek kişi olarak muhatap almıyorum siz kör karanlığın zaman zaman hortlayan arızasısınız o kadar.

Ne kadar manidardır ki zaman zaman hortlayarak sadece b5a ya saldıran sanki sözü dinlenir kişi özelliği verip tamamen sanki gerçekten bir şeyler varmış gibi yine bu başlıklardan ve dedikodulardan yola çıkarak akıl karıştırıcı bir şeyler yazan ve her defasında aynı kişi çıkan ve arsızcasına banlanıp yeniden üye olan geçmişte zişan, mog, roachaes ve bu başlığa acaip tarzda bir tepki gösterisiyle mesaj yazan ve hep aynı mantıkla yaklaşan nicklerin sahibisiniz. Sizin gibiler bu toplumda her zaman var ve varolacağından eminim. Eminimki her gelişinizden sonra B5A sizin yüzünüze Tokat gibi cevaplar vurdu. En son İhracattın yıldızları Ödülünü almıştı B5A dan bakalım şimdi hangi tokadı yiyeceksiniz.

Bu arada forumu takip eden tüm B5A kullanıcıları için söylüyorum özel mesaj veya mail ile veya buradan, yaşadıkları problemleri burada olduğum sürece cevaplamaya devam edeceğim. Sorun iletin, iletin ki soruna bir çözüm bulunsun.

Kendilerine bir önyargım olmadığı ve yardımlarımın herşeye rağmen devam edeceği kişiler olan bahar aylarındaki burada yaşanan ve dediğim gibi aynı kişi olduğunu düşündüğüm tarafsız nickli şahısın yarattığı anlamsız akıl karışıklıkları sonucu boş tartışmalardan ve yine bahar aylarında buradaki tartışmalardan etkilenen acemi çaylak, kaptanszt ve Yılmaz Yalçın'ın dikkatini çekmek istiyorum ki sorununuzu benimle rahatça çözebilirsiniz lütfen şahsın yaptığı şeye proveke ve alet olmayınız, gerekirse telefon edip yardımcı olabileceğimi biliyorsunuz şimdiye kadar esirgemedim şimdiden sonrada esirgemem.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön