View Single Post
Eski 28-07-2010, 14:17   #1307
tarafsız
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 23-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster

Her tür gübreyi bildiğinize göre (ki ben bilmiyorum, hepsini birden bilmeye bu aşamada ihtiyaç da duymuyorum), söz gelimi bionem, mog ve roa için de yorumlarınızı almak isterdim. Bunlardan birisi, benzer bir söylem ile kimyasallarla kirlenmiş topraklarımızı (50 yılla da yetinmeyip) 100 yıl gençleştirirmiş, doğru mudur?

[/I])
Bu söylemler neye dayanarak ispat edilmiştir. Eğer ellerinde ürünlerini kullandıkları toprak analizlerinde bana belge göstermedikleri sürece hepsi benim için yalandır.
Ama yazdığın ürünlerin hiç biri tek başına yeterlidir diye bir iddia içersinde değildirler. Buna dikkat edin.
Aynı şekilde B5A da işe yaramaz bir ürün diye nitelendirmiyorum sadece ürünü satmak için izledikleri ve konuştukları yalanlara tepki gösteriyorum. Sitelerinde yayınlarlar ürün övmek, satmak için vs ki zaten kaptanz dediği gibi biraz bilgisi olan kişi güler geçer ama burda sürekli aktif bir sitede araştırma yapmak için bu siteyi seçmiş insalara sürekli yalan yanlış reklam yapılmasına müsade etmemi (kimliğimi bir kenara bırakın) bir vatandaş olarak beklemeyin.

tarafsız Çevrimdışı   Başa Dön