View Single Post
Eski 28-07-2010, 11:29   #42
promotexx
Yeni Üye

promotexx's Avatar

Giriş Tarihi: 26-03-2010
1 cisi migrosta tansasta aldıklarınız bez torba değil nonwoven üstüne opp sıvama 200 300 bin gibi toplu üretilen modeller cotton nonwoven a göre cok daha pahalı bir malzeme siz nonwoveni yıkayamassınız yıllarca kullanamassınız 4-5 ay hizmet verir ve çöpe gider,ülker baskılı torbalar ise kipanınkiler 3,6 tl idi sanırım fiyatı ülker sponsor olmuş torbalarin parasını odemiş kipada satmış yüzbinlerce para kazanmış ben tek tek torba satıyorum ellamuda nasıl aynı fiyat olabilir? zaten ellamurla promosyon kipa bez torbasının bir alakasıda yok amaç aynı olabilir ama mavi jeans kot 100 tl pazarda aynı kot 10 tl bu nasıl iş ? ben daha 1 tanesatmadan elmura patentdi reklamdı sitesiydi kumaşıydı o baskıyı yapcak makinaydı 29 bin tl harcadım daha 12 adet sattım hepsi bana kalsan yazar,ellamur bir marka projesi bez torbanin markasi kaliteli ürünler birkaç gün sonra göreceksiniz diğer modelleride sadece üstündeki baskılarin grafikleri bile binlerce tl tuttu,ama bize gelenşirketler var cantanette gördünüz bez torbabölümündekiler fiyatlara bakın 0,70 de başlar en pahalısı 2.45 tl kadar bu toplu üretim perakende ile ölçülmez,yinede burdan tekrar söylüyorum ,ben sadece üretici değilim bir doğa tutkunuyum isteyen herkeze desteğe hazırım gecen gün www.beztorbakullananlar.com sitesi giresun doğa festivalin katıldılar ücretsiz sponsor oldum 300 adet ücretsiz bez tora hediye ettik,daha evvel izfaş izmir ekoloji fuari sponsoru oldum 250 adet bez torayı katılımcılara hediye ettik,yani amaçımız sadece para kazanmak değil ancak üstüne uğraş verdiğim bez torbada marka yapmaya çalıştığım bir malı kipa tanaş bez torbasına benzetmem kendi markamın ayağını kırmak olur,bu torbalar yarın öbür gün boynerlerde mudolarda satışa girerse kaça satacaklarki,inanin jezebel bu üstünnde ciddi emek olan bir bez torba, ancak toplu üretimde çok daha ucuza serigraf baskılı cok daha uyggun modellerde yapmaktayız internet sitemizde var 1000 adet fiyatları,aksesuar ve baski grekliliği ise sundan kaynaalanyor siz bilinçli bir kişi olabilirsiniz aksesuar ve baskıya ihtiyacınız olmayabillir bez tobakullanımı sizin hayat felsefenize uygun bir davranış bu yüzden kullanmaktasınız,ama ülkenin bunu bir moda akım olarak algılamadan bez torba kullanımı istenilen seviyeye gelmez bu ülkede ucuz diye ürün almayan gösterişli şeyleri seven bir sürü insan var ikametgahınız izmir görüyorum bende izmirdeyim en basit kendi sehrimiz alsancağı düşünün sanki heykel traş oymuş gibi bütün gencler kız erkek saç giyim birbirine benzer bu bir akım olmuş çünki ,biz bunu sizin soylediğiniz seklede soktuk nature serimiz daha sade gereksiz baskı ve aksesuarlara para ödemek istemeyenlerin serisi,basic serisi bez torbam olsun da camurdan olsun diyenlerin teenage serisi bez tikiyim ;) acayip bişi görmeden almam diyenlerin platin serisi bez parasını verir en pahalısı takar dolaşırım ben ücretine değil baskısının bana ne kadar yakıştıgına bakarim diyenlerin yani herkeze bez torba istiyorsak herkezi düşünmeliyiz gibi bir konsptle çıktık ellamurda..
mutlu kalın

promotexx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön